STM

STM - Smarter Than Most - Beschermhoesjes voor jouw iPad

Bij STM spreekt de naam voor zich: Smarter Than Most! Omdat het Australische bedrijf erin geslaagd is de perfecte combinatie te vinden van optimale bescherming waar je absoluut op kunt vertrouwen en lichtgewicht functionaliteit, met name geschikt voor de onderwijssector. In ons assortiment vind je de Dux Cases. STM heeft ook hier iets speciaals met de naam gedaan, want in Australië is een "dux" de student die het beste cijfer krijgt. Wij van SB Supply zien de Dux Cases als één van onze absolute top hoesjes en kunnen ze alleen maar aanbevelen aan elke school of universiteit. Voor scholen raden wij STM Dux Plus Duo case iPad 10.2 zwart aan.

Aanbieding
STM Atlas iPad Pro 12.9" grijs

Normale prijs: € 59,95

Aanbieding prijs € 34,99

Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
STM Dux Rugged Bookcase iPad Air 2 blauw

Normale prijs: € 59,99

Aanbieding prijs € 54,99

32 artikel(en)

Beschermhoesjes voor jouw iPad

Bij de ontwikkeling van de sleeves van STM is speciale aandacht besteed aan de behoeften van scholen en universiteiten. Niet voor niets staat STM voor Smarter Than Most. Want deze hoezen bieden je precies de functies die je in de klas nodig hebt. Of het nu gaat om schoolkinderen die voor het eerst een iPad gebruiken en daarom meer bescherming nodig hebben, omdat ze de iPad eerder uit hun handen laten glippen. Of natuurlijk voor oudere leerlingen en studenten die al jaren met tablets en iPads werken en die ook een Apple Pencil gebruiken. Er is voor ieder wat wils!

iPad hoes met Apple Pencil houder

Een van de bijzonderheden van deze sleeves is dat ze een houder hebben voor de Apple Pencil. De Apple Pencil is niet alleen ongelooflijk praktisch, maar helaas ook vrij duur. Om het niet te verliezen en tegelijkertijd altijd bij de hand te hebben, zijn de in de hoesjes geïntegreerde houders onmisbaar! Want met deze houder zal zelfs de meest chaotische student de handige Apple Pencil  niet vergeten. Het is vooral de moeite waard om de Apple Pencil altijd bij de hand te hebben als je lesmodules met en zonder Apple Pencil hebt gepland, dan is het  heel eenvoudig om de pen in een handomdraai te verwisselen zonder dat de leerlingen lang naar de pen moeten zoeken.

iPad-hoesjes met standaard

In één opzicht zijn alle STM-cases vergelijkbaar: ze hebben een praktische klep die kan worden gebruikt als een standaard of bescherming! Het eerste product van STM was een beschermhoes voor laptops, die een gemakkelijk en veilig transport mogelijk maakt. Geen wonder dus dat STM dezelfde functionaliteit wil creëren voor iPads! Een praktische aanvulling? Het deksel kan worden opgevouwen om het als een standaard te gebruiken. Perfect als je samen of alleen naar iets wilt kijken!

Heb je nog vragen?

Wij helpen je graag per telefoon, e-mail of chat en geven je persoonlijk advies. Ons team van experts helpen je bij het vinden van de juiste producten voor je onderwijsinstelling