Wielren accessoires die je verder helpen

Wielrennen

Bekijk op deze pagina al onze wielren artikelen van merken zoals Wahoo4iiii en Tigra. Met onze wielren artikelen kun je gericht trainen, jouw snelheid meten, routes bepalen en jouw mobiel veilig opbergen. Zorg ervoor dat jij goed voorbereid op pad gaat met slim meetapparatuur of handige hoesjes waardoor jij jouw mobiel op het stuur kan bevestigen.

Aanbieding
Aanbieding
Tigra FitClic Neo Bike Kit iPhone X / XS

Normale prijs: € 49,99

Aanbieding prijs € 42,99

Aanbieding
Tigra FitClic Neo Bike Kit iPhone XR

Normale prijs: € 49,99

Aanbieding prijs € 42,99

Aanbieding
Wahoo Fitness ELEMNT RIVAL GPS Watch Kona wit

Normale prijs: € 379,99

Aanbieding prijs € 350,00

Aanbieding
Wahoo Fitness ELEMNT RIVAL GPS Watch grijs

Normale prijs: € 379,99

Aanbieding prijs € 350,00

Aanbieding
Item 1 tot 32 van 140

Slimme wielren accessoires

Wahoo Fitness

Zorg er met de Wahoo Fitness artikelen voor dat alle snelheden en gegevens worden bijgehouden. Bekijk alle resultaten in de app zodat jij jouw prestaties kan bijhouden en analyseren. Met de ingebouwde GPS zal je nooit meer de weg kwijtraken door de navigatie rij je gemakkelijk naar de eindbestemming. Ook kun jij met de live tracking de route van jouw vrienden volgen en wellicht inhalen.

4iiii

4iiii Innovations Inc. laat het hart van elke racefiets sneller kloppen. Hier vind je prestatie-apparaten die je alles bieden wat je nodig hebt om jouw training effectiever te gebruiken. Of je nu gewoon een fietsenliefhebber bent of al jaren actief op de fiets zit, je kunt alleen maar profiteren van 4iiii-apparaten. 4iiii werkt met de slogan Slimmer. Sneller. Veiliger.

Bekijk hier de FAQs voor 4iiii

Tigra

Bevestig jouw mobiel aan het stuur van jouw fiets met de houders en hoesjes van Tigra. Het voordeel is dat deze houders 360 graden kunnen draaien zodat je jouw mobiel in de gewenste hoek kunt draaien. Ook zit er een robuuste case bij de houders die jouw mobiel optimaal beschermen tegen vallen en stoten. Jouw beeldscherm blijf goed toegankelijk inclusief de Touch ID.