De ideale tablet standaard

Onze professionele tablet standaarden zijn populair onder onze klanten. iPad en tablet houders zijn ideaal voor zakelijk gebruik zoals in showrooms en op beurzen. Maar voordat je een tablet stand koopt, vraag je je waarschijnlijk af welk type standaard het meest geschikt is.

Tablet standaarden zijn er in verschillende soorten en maten: tafelstandaarden, muurhouders en vloerstandaarden. Daarnaast moet je device natuurlijk passen in de tablet standaard. En er zijn nog veel meer vragen die van belang zijn bij de keuze van een goede tablet standaard. Moet de tablet worden opgeladen tijdens het gebruik? Moet de tablet er makkelijk uit kunnen (zonder dat de tablet standaard open moet worden geschroefd)? En welk materiaal is geschikt? Deze uitgebreide blogpost kan jouw vragen hopelijk beantwoorden!


Wat kan ik met een tablet standaard?

Met een tablet stand, bijvoorbeeld voor de iPad of Galaxy Tab, kun je de tablet inzetten om een product of dienst te tonen aan een klant. De tablet kan zowel in landschaps- als portretmodus worden gebruikt. De stand kan worden afgesloten zodat de tablet er niet uit kan. Ook kan de tablet in de standaard opgeladen worden. Ons assortiment tablet standaarden is makkelijk te monteren.
 

Producten verkopen - met behulp van een tablet standaard

In de tijd van nu worden veel tablets gebruikt bij de ondersteuning van het verkoopproces in fysieke winkels. De tablet kan verheldering geven, zoals specificaties, maar kan ook een video tonen van het gebruik van het product. Ook kan een tablet standaard gebruikt worden om de online winkel met een offline winkel te verbinden! Een win-win situatie dus.

Bij een onvoorradig product in de fysieke winkel kan naar de online winkel worden verwezen. Het artikel kan direct worden aangeschaft en betaald worden via de kassa van de winkel of achteraf.

Ook op een beurs is een tablet standaard een goede keuze: informeer en overtuig klanten pro-actief! Een tablet beursstand kan bijvoorbeeld een bedrijfsfilm tonen of kan jouw activiteiten interactief weergeven. Een beursstand in combinatie met een iPad als extra verkoper!

Welke standaard voor welk type tablet?

Maakt het uit welk type tablet je gebruikt? Nee, eigenlijk niet. Onze persoonlijke voorkeur ligt vanwege het gebruiksgemak bij een iPad of iPad Mini. Maar ook andere tablets, zoals de Galaxy Tab, kunnen prima gebruikt worden en overtuigen met goede kwaliteit en veel functies.

Het maakt voor onze collectie tablet standaarden niet uit van welk merk je is, vooral de schermgrootte van de tablet is van belang. De iPad Mini en de kleinere Galaxy Tab kunnen vaak in dezelfde tabletstaander. De iPad 2 / 3 / 4 / Air en Galaxy Tab passen ook weer in hetzelfde model. Dit is dus uiterst praktisch!

Let op: Bij onze standaarden staat altijd aangegeven voor welke type ze geschikt zijn. Staat je model er niet tussen, bel of mail ons zodat je zeker bent dat je tablet past! We zoeken dit graag voor je uit.

Materiaal

De meeste tablet standaarden worden gemaakt van aluminium en/of staal. Een duurzaam materiaal dat ervoor zorgt dat je iPad standaard lang meegaat. De tablet moet natuurlijk op een goede manier worden bewaard. Wij hebben tablet staanders voor iPad en Galaxy staal in de kleuren zilvergrijs, wit en zwart en in geborsteld roestvrijstaal (RVS).

Ook materiaal als hout is echter mogelijk. Of wil je jouw logo of huisstijl op de stand te drukken? Informeer bij onze klantenservice naar de mogelijkheden. 

De buisdikte

Je zult waarschijnlijk denken: de buisdikte van de standaard, doet deze er toe?

Jazeker, de diameter is zelfs van essentieel belang voor een goede, degelijke standaard. Waarom? Als de tablet gebruikt zal worden, zal deze worden aangeraakt - logisch. De standaard zal deze bewegingen echter ook gaan doorgeven aan de standaard - het principe van resonantie. Is de diameter van de buis te klein, dan wordt het proces van resonantie versterkt en zal de tablet standaard erg gaan trillen. Dit moet je natuurlijk voorkomen, want dit kan irritant zijn en ziet er "onprofessioneel" uit. Samen met onze Nederlandse producent hebben wij onze tablet stands geoptimaliseerd en wordt het proces van resonantie tegengegaan.

Let er dus op bij het kopen dat de buisdikte niet te dun is! Onze tablet stands zijn 60 mm dik, maar dit is geen vaste regel. Het geldt voor de meeste tablet stands maar niet voor alle standaarden, aangezien dit ook afhangt van het design.

Modelleerbaarheid

Modelleerbaarheid is gemakkelijk en fijn. Je kan eventueel later altijd nog een extra optie toevoegen of een onderdeel vervangen. Denk niet alleen aan sloten maar ook aan houders voor folders of visitekaartjes. Super handig voor een productpresentatie of beursopstelling. Genoeg mogelijkheden dus!
 

Signaalverlies?

Vaak wordt er gezegd dat er bij gebruik van een iPad of Galaxy staander verlies van verbinding optreedt. Bij sommige stands is dit inderdaad het geval. Doordat de cassette (het onderdeel waar de tablet inzet) soms helemaal dicht van staal of aluminium is ontstaat er een soort bunker effect.

Het is daarom belangrijk dat er in de cassette genoeg ruimte is gehouden voor openingen voor het signaal. Bij onze tablet stands is dit het geval. De achterkant zit vol met vierkante openingen waardoor je nog bij knoppen kunt en het signaal niet negatief wordt beïnvloed. Doordat de achterkant gedeeltelijk open is, kan warme lucht zich verspreiden. Zo is er dus ook een goede ventilatie mogelijk wat de levensduur van de tablet ten goede komt.

Populair onder onze klanten: iPad vloerstandaard wit | iPad muurhouder zwart | iPad mini tafelstandaard wit