Installatie Wahoo KICKR SNAP

Als je je Wahoo KICKR SNAP ontvangen hebt wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk uitpakken en gebruiken. Om je hiermee te helpen hebben we een aantal belangrijke stappen voor je op een rijtje gezet. Ga dit stappenplan zorgvuldig door om jouw Wahoo KICKR SNAP optimaal te kunnen gebruiken!

 

1. Unboxing

Wanneer je de Wahoo KICKR SNAP binnen krijgt, kun je bijna meteen aan de slag. Als je de KICKR SNAP uit de doos haalt is deze al helemaal in elkaar gemonteerd, je hoeft alleen nog de stekker in het stopcontact te steken. Als je een fiets hebt waarbij het wiel vastzit met een snelspanner, kun je die snel vervangen voor de meegeleverde variant. Vervolgens kun je de fiets vastzetten in de trainer.  

 

2. Steekassen

 Wanneer je een fiets hebt met steekassen, dan dien je er een extra adapter aan te schaffen. Deze worden namelijk niet meegeleverd met de Wahoo KICKR SNAP. 

Koop hier de Wahoo KICKR SNAP Adapter!

 

3. Start met fietsen

 Als je fiets op de Wahoo KICKR SNAP hebt monteert, kun je beginnen met fietsen. De Wahoo KICKR SNAP dien je af en toe te kalibreren, om te zorgen dat de vermogensmeter zo accuraat mogelijk is. Het is zeker aan te raden om dit te doen, voordat je voor de eerste keer gaat fietsen. Je kunt dit snel en eenvoudig doen via de Wahoo APP.

 

4. Maak je Set-up compleet

Om echt alles uit je indoorseizoen te halen kun jij je indoor set-up nog wat meer update. Deze vier producten kun je eigenlijk niet missen! 

Wahoo KICKR HEADWIND

De KICKR HEADWIND

De KICKR HEADWIND is de eerste slimme ventilator ooit, ontworpen met de fietser in gedachten. Met snelheden van meer dan 48 km / u, houdt die HEADWIND je koel tijdens de zwaarste trainingsessies. Fietsen in huis was nog nooit zo realistisch! 

 

Wahoo KICKR CLIMB

De Wahoo CLIMB

De Wahoo Fitness KICKR CLIMB is de keuze van vele kampioenen. Hij wordt gekenmerkt door zijn ultieme kracht, nauwkeurigheid en responsiviteit afgestemd op de meest veeleisende fietsers. Het fietsen van verhoogde en verlaagde parcours was nog nooit zo realistisch!

 

Wahoo DESK

De Wahoo DESK

De Wahoo KICKR Indoor Cycling Desk is het ideale platform voor je fietstrainer opstelling. Heb je altijd plaats te kort om al je spullen kwijt te kunnen tijdens het indoor trainen? Met de Wahoo KICKR Indoor Cycling Desk heb je jouw laptop, smartphone, bidon en handdoek vanaf nu altijd binnen handbereik.

 

Wahoo floormat


 De Wahoo TRAININGSMAT

Deze Floormat is multifunctioneel. Allereerst biedt deze Flootmat extra grip voor je Wahoo KICKR. Hij is waterbestendig en dus super om al het zweet op te vangen. Daarnaast is deze mat geluidsdempend wat ervoor zorgt dat niemand anders je hoort. Je kunt de mat ook gebruiken voor oefeningen zonder KICKR. De 6 mm dikke foam zorgt voor extra comfort tijdens je oefening!

Geplaatst in Fitness door Swen Heijstee