Is de Nanoleaf smart / LED verlichting het waard?

Inhoudsopgave:

Betoverende muren die iedereen sprakeloos zullen maken!

Heb je er wel eens van gedroomd om wat LED lampjes aan je kamer toe te voegen net zoals in die virale TikTok video's? Het team van SB Supply beantwoord vraag volmondig met ja, en daarom stellen we je voor aan een van de beste smart light decor spellen in de geschiedenis: Nanoleaf

Nanoleaf is een innovatief Canadees bedrijf dat gespecialiseerd is in slimme / LED-lichtsystemen. Deze technologie zal elke ruimte en elk evenement een echte creatieve touch geven met het soort sfeer naar wens. Laten we er maar eens in duiken !

Wat is Nanoleaf?

We zijn gewend om eenvoudige LED-lampjes te gebruiken die niet eens op de muur plakken of beperkte kleurpatronen hebben. In plaats van enkel LED-lampen of een cluster van LED-lampen, zijn de Nanoleaf-producten slimme lichten in de vorm van panelen die gemakkelijk te gebruiken en aan de muur te hangen zijn. De panelen toveren de intelligente verlichting om in een gepersonaliseerde ruimte of zelfs een kunstwerk. Het is een leuke manier om unieke ontwerpen te maken en tegelijkertijd een nieuwe lichtbron toe te voegen aan elke ruimte in jouw huis, café, bar, restaurant of hotel.

De panelen kunnen met kleine verbindingsstukken aan elkaar worden bevestigd om zo een circuit te bouwen. Deze kan vervolgens van stroom worden voorzien door de regelkast die op het lichtnet aangesloten is. De verlichtingspanelen kunnen aan alle kanten worden gekoppeld, zodat je een breed scala aan patronen van verschillende vormen en afmetingen kunt creëren.

Hoe werkt Nanoleaf?

De Nanoleaf-panelen zijn eenvoudig te plaatsen door ze aan elkaar te klikken en vervolgens op de muur te plakken, wat zowel praktisch als leuk is om mee te experimenteren. Als je bijvoorbeeld een dinosaurus of een letter wilt bouwen, zul je je fantasie moeten gebruiken omdat de vorm van de afzonderlijke panelen in elke bundel even lang zijn. De kleine linkers stellen je in staat om de talrijke Nanoleaf Canvas LED-panelen op een flexibele manier met elkaar te verbinden. De panelen kunnen in elke gewenste volgorde met elkaar verbonden worden om vervolgens een eigen circuit of kunstwerk mee te maken. 

De panelen kunnen worden bediend met de Nanoleaf-app, die zeer gebruiksvriendelijk is. Via de app kunnen ook de gewenste kleuren worden gekozen en veranderd. Gebruikers die niet hun eigen effecten willen creëren, kunnen gemakkelijk bestaande effecten downloaden via Discover. Daarnaast is er ook nog een unieke functie die touch control heet. Als je een van de panelen aanraakt, verandert de kleur of ontstaat er een waterdruppel-effect op de andere panelen.

Ga in de app naar de categorie Interactief om met touch control verschillende spelletjes op jouw panelen te spelen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om Pac-Man, Memory of Whack-a-Mole te spelen.

De Nanoleaf Canvas heeft ook een ingebouwde ritme module. Dit betekent dat de panelen reageren op geluid. Niet alleen op jouw stem, maar ook op muziek of het geluid van jouw favoriete film of televisieprogramma. Het geluid wordt opgepikt door de ingebouwde microfoon en vertaald in oplichtende panelen. Er zijn verschillende effecten beschikbaar, en daarnaast kun je gemakkelijk jouw eigen effect ontwerpen.

Hou je ervan gasten te ontvangen en feestjes te geven in jouw eigen huis? Dan is de Rhythm-module perfect voor jou. Met deze module kun je jouw woonkamer omtoveren tot een disco. En als je graag naar muziek luistert, zal de Rhythm-module de ervaring zeker verbeteren.

Coole LED / smart lights ideeën voor de kinderkamer

TikTok heeft tegenwoordig een grote invloed op het leven van elk kind. Als gevolg daarvan zal je kind instinctief verlangen om mee te gaan met elke TikTok trend. De LED-decoratietrend is daar een goed voorbeeld van. Iedereen wil ze hebben, maar het is geen gemakkelijke procedure omdat de meeste LED-strips moeilijk te installeren zijn en een beperkt aantal kleurenopties hebben. Hierdoor raken kinderen snel uitgekeken op deze ondermaatse LED-strips. Daarentegen kunnen kinderen met de Nanoleaf gemakkelijk nieuwe vormen kunnen maken, kleuren kunnen kiezen of een leuk spel kunnen spelen.

Kinderen worden steeds vindingrijker, fantasierijker en hebben behoefte aan dagelijks vermaak. Nanoleaf panelen zijn de perfecte LED-verlichtingsoplossing voor elke ruimte. Zo kunnen kinderen hun kamers kunnen verlichten met hun eigen unieke stijl. Ook kunnen ze met de panelen elk dier bouwen dat ze maar willen, van een T-Rex tot een vlinder. Zo kan hun creativiteit de vrije loop nemen.

Het is ook een leuke manier om jouw kinderen te vermaken, want de LED-panelen bevatten interactieve spelletjes zoals Pack-Man en daarnaast kunnen ze de kleur aanpassen aan de muziek die ze op dat moment luisteren. Het is daarom een bijzonder leuke en aangename manier om jouw kinderen bezig te houden in een knusse kamer. En als ze bang zijn in het donker, dan is er geen betere manier om ze over hun fobie heen te helpen dan met deze inventieve LED-lampjes!

De perfect atmosfeer voor jouw bar, hotel, café of restaurant.

Dit is de finishing touch waar jouw vestiging naar op zoek was!

Als eigenaar van een bar, hotel, café of restaurant kan je vast wel begrijpen dat verlichting van cruciaal belang is voor de ambiance van jouw vestiging en de klantenervaring die jij wil bieden. Zeer effectieve verlichting kan de kleur van eten en drinken naar voren brengen, waardoor jouw klanten helemaal tevreden zullen zijn. Kleuren staan erom bekend dat ze mensen blij maken, en blije klanten betekent een blije zaak.

Strategische verlichting is niet altijd gemakkelijk te vinden, vooral niet als je jouw klanten een goede indruk wil geven. Afhankelijk van de gewenste sfeer, kan de intelligente verlichting van Nanoleaf jou helpen om bijvoorbeeld een moderne of rustgevende sfeer in jouw bar, hotel, café of restaurant te creëren. Het is aan jou om te beslissen hoe je wil dat jouw klanten zich voelen, maar houd in gedachten dat klanttevredenheid altijd op de eerste plaats komt.

Het doel van LED-verlichting is om jou en alle anderen te hypnotiseren naar een ander universum dat gemoedsrust en een heerlijk humeur zal brengen. We zijn tegenwoordig allemaal op zoek naar populaire en trendy bars, cafés, hotels en restaurants. Alles lijkt repetitief of oninteressant. We willen allemaal een unieke en leuke ervaring hebben, die op dit moment moeilijk te vinden is. Deze slimme lampen daarentegen kunnen jouw kansen op succes aanzienlijk vergroten. Ze zullen er geweldig uitzien op jouw Instagram/ TikTok account en zijn een geweldige manier om het visueel wat aangenamer te maken  en zo nieuwe klanten te trekken. Dit is de perfecte manier om jouw bar, hotel, café of restaurant erg populair en uniek maken.

Je kunt de slimme lampen gemakkelijk verplaatsen. Zet ze de ene dag in de gang en de volgende dag in de eetzaal. Laat jouw fantasie in de vrije loop met alle verschillende sferen die je in jouw etablissement wilt creëren.

Zet jouw gaming set-up on fire

Gaming is de laatste jaren enorm gegroeid in populariteit. Veel mensen hebben het stadium bereikt waarin ze niet alleen een snelle internetverbinding, comfortabele gamingstoel en de nieuwste beschikbare apparatuur nodig hebben, maar ook een stijlvolle en futuristische gamingopstelling willen. Wat is nou een betere manier om jouw game-ervaring naar een hoger niveau te tillen dan door een paar slimme lampen toe te voegen?

Met deze slimme lichten kun je lay-outs op maat maken die passen bij jouw persoonlijkheid en stemming. Denk buiten de kaders en maak elk duel uniek met verschillende opstellingen die je tijdens het spelen kunt creëren. De slimme lampen zijn helder genoeg om je hele kamer te verlichten terwijl ze tegelijkertijd de game-ervaring verbeteren. Alleen jij en je gevechten maken deel uit van deze meeslepende ervaring.

Toevallig verkoopt SB Supply ook RGB / LED gaming stoelen!

Zoals de Ranqer Aura in zwart 

De Ranqer Halo in wit

De Ranqer Halo in zwart en nog veel more! Ontdek onze RGB / LED gaming chair collectie hier

Wat een coole manier om jouw LED setup compleet te maken, vind je niet?

Waar vind ik de Nanoleaf producten tegen een lagere prijs? 

Je kunt de producten van de Nanoleaf collectie vinden bij SB Supply! 

Nanoleaf Canvas

Nanoleaf Shapes Hexagons 

Nanoleaf Shapes Hexagons Starter Kit 5 Pack

Nanoleaf Shapes Triangles

Nanoleaf Shapes Triangles Starter Kit 9 Pack

Nanoleaf Elements Wood Look Hexagons

Nanoleaf Elements Wood Look Hexagons Starter Kit 13 PK

Nanoleaf Lines

Nanoleaf Lines Starter Kit 9 PK

Nanoleaf Essentials Smart Light Strip Expansion 1m

Nanoleaf Essentials Smart Light Strip Expansion 1m

Nanoleaf Essentials Smart Light Strip Starter Kit 2m

Nanoleaf Essentials Smart Light Strip Starter Kit 2m

Nanoleaf Canvas Flex Linkers

Nanoleaf Canvas Flex Linkers

Nanoleaf Shapes Additional Power Supply

Nanoleaf Canvas Power Supply supplémentaire

Hulp nodig bij andere vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via onze chat, per telefoon en per e-mail. Bezoek onze contact pagina voor alle informatie!

Geplaatst in Algemeen door Esra Demirtas