De nieuwe iPhone 2019 / XI / 11 - wat we al weten!

Wat weten we over de nieuwe iPhone (2019) / XI / 11?

Geruchten, specificaties & verschillende modellen

De nieuwe Apple iPhone XI of 11 is klaar om de markt te veroveren! De langverwachte iPhone wordt in September 2019 bij het Apple event geïntroduceerd en ligt op zijn laatst in Oktober in de winkels. Al voor een lange tijd wachten Apple fans over de hele wereld voor de nieuwste Apple producten, waar vele speculaties, geruchten en vermoedens mee gemoeid zijn. Tot vandaag heeft Apple nog niks naar buiten gebracht over de nieuwe iPhone. Bij SB Supply nemen we de geruchten onder de loep!

Wat weten we over de namen? 

De officiële naam van de iPhones is nog niet bekend, maar dat betekent uiteraard niet dat er geen geruchten rondgaan over de nieuwe namen! Kijkend naar de geruchten lijkt het erop dat Apple niet gaat afwijken van de eerdere iPhones en de nieuwe iPhone: iPhone 11 of iPhone XI gaat heten.  

Wat weten we over de prijs?

Naar verwachting wordt de nieuwe iPhone niet goedkoper dan eerdere modellen. Ondanks dat Apple nog geen prijzen vrijgegeven heeft, kunnen we er van uitgaan dat de prijs vergelijkbaar is met die van zijn voorganger. Ter herinnering: de iPhone XS kost €1.150 en €1.550.

Onderstaand een prijslijst van de huidige iPhones: 

  • iPhone Xs:                64 GB - 1.149 € / 256 GB - 1.319 € / 512 GB - 1.549 € 
  • iPhone Xr:                 64 GB - 849€ / 128 GB - 909€ / 256 GB - 1.019 € 
  • iPhone 8 Plus:          64 GB - 789€ / 256 GB - 959 € 
  • iPhone 8:                   64 GB - 679 € / 256 GB - 849 €
  • iPhone 7 Plus:          64 GB - 649 € / 128 GB - 759 € 
  • iPhone 7:                   64 GB - 519 € / 128 GB - 629 € 

Wat weten we over het design?

Geruchten over het design van de nieuwe iPhones voorspellen dat er over het algemeen weinig gaat veranderen aan de nieuwe iPhones. Momenteel zijn er drie modellen beschikbaar van de iPhone. Er wordt verwacht dat daar weinig aan wordt veranderd en dat er opnieuw drie modellen worden geïntroduceerd: de 'klassieker', een grotere variant en een variant zoals de iPhone XR. Of het een Plus, Max of een totaal andere naam wordt staat nog niet vast.

Volgens geruchten introduceert Apple in 2019 opnieuw een 5,8 en 6,5 inch OLED-Display model, maar ook een nieuw 6,1 inch LCD-model. 

De grootste iPhone die volgens geruchten in 2019 wordt uitgebracht, is 6,5 inch en heeft afmetingen van 157,6 mm x 77,5 mm x 8,1 mm. Ter vergelijking: de huidige grootste iPhone heeft de volgende afmetingen: 157,5 mm x 77,4 mm x 7,7 mm. Als deze geruchten waar zijn, zou de nieuwe iPhone dikker zijn dan zijn voorganger. De vraag is natuurlijk: waarom is het nieuwere model dikker? Op die vraag hebben we nog geen antwoord.

De knoppen aan de zijkant van de nieuwe iPhone blijven waarschijnlijk hetzelfde. Wel wordt er verwacht dat Apple bij de nieuwe iPhone de Lightning aansluiting vervangt door USB-C.

Misschien wel de meest besproken eigenschap van de nieuwe iPhone: de camera. Wordt het een camera met 2 of 3 lenzen? Zoals gewoonlijk wordt er verwacht dat de nieuwe iPhone een verbeterde camera zal hebben. De verwachting is dat er de camera wordt aangevuld met een extra lens, zodat de iPhone-foto's de kwaliteit van foto's van een professionele camera nog dichter benaderen.

De actuele iPhone-modellen (iPhone XS / XS Max / XR) beschikken over de portetmodus, waarmee het mogelijk is om foto's nog professioneler eruit te laten zien. Zoals de naam al doet vermoeden, is deze modus vooral geschikt voor portretfoto's. Deze modus is daarom optimaal voor het maken van prachtige Instagram-foto's! 

Wat weten we over de eigenschappen? 

Twee of drie lenzen?

Image result for iphone 11

Volgens de Wall Street Journal zal Apple 2 of 3 nieuwe iPhones introduceren. Andere bronnen, zoals bijvoorbeeld Onleaks, hebben bevestigd dat er bij de iPhone launch minimaal twee modellen geintroduceerd worden. We weten echter nog niet welke iPhones er dan 2 of 3 lenzen hebben, of dat er überhaupt een iPhone komt met 3 lenzen.

Natuurlijk vinden mensen de camerakwaliteit een van de belangrijkste dingen van een telefoon. Dat is ook de vaak de reden waarom mensen een telefoon kopen. We denken dat dat is waarom Apple dit geheim probeert te houden!

In dit tijdperk is het normaal dat je geld kan verdienen met foto's en video's op social media. Vooral wordt dat gedaan door Bloggers, Vloggers en Influencers. Die leven van het publiceren van fotos en video's op social media, wat ze vaak doen met portetmodus.

Blijft de iPhone waterdicht?

Image result for iphone 11 water

Ook de iPhone 11 wordt zeker spatwaterdicht! Naar onze mening zou Apple dit echter moeten verbeteren. Het maakt niet uit of het gaat over de eerste waterdichte iPhone (iPhone 7) of met de nieuwste (XS Max) maar veel mensen klagen er over dat de iPhones toch niet zo waterdicht zijn als ze hadden verwacht. Het is belangrijk op te merken dat de iPhones niet op elke diepte en in elke staat volledig waterdicht zijn. 

Onze aanbeveling:

> Catalyst Waterproof Case iPhone XS Max zwart

Lifeproof Nüüd iPhone 6S Plus wit

> UAG Hard Case Pathfinder iPhone XR wit

3D-Touch?

Image result for iphone 11 3d

Was dit het dan? Na een paar jaar met de 3D-touch kan het zijn dat Apple stopt met deze functie. Of het een groot gemis is blijft een vraag, omdat er geruchten zijn dat de 3D-touch moet worden verwijderd omdat er te veel klachten over binnen kwamen. 

Een reden waarom veel mensen deze technologie hebben bekritiseerd is omdat deze niet zo instinctief is om de feature te gebruiken. Ondanks dat, is 3D touch nodig voor sommige handelingen op je iPhone, waar veel mensen dus geen gebruik van maken.

Dit blijft slechts een gerucht. Andere bronnen geven aan dat Apple juist druk bezig is deze functie te verbeteren. We gaan het zien bij de introductie van de nieuwe iPhones.

Bilateraal (tweezijdig), draadloos opladen?

Image result for technologie Qi pour iphone

Heb je je ooit afgevraagd hoe het zou zijn om je batterij niet alleen zelf te gebruiken, maar ook te delen met je vrienden? Dit kan realiteit worden dankzij Qi-technologie! Bijvoorbeeld Samsung heeft dit al, maar de geruchten gaan rond dat ook Apple dit nu gaat introduceren. Met bilateraal opladen (tweezijdig) wordt het mogelijk om een iPhone met een andere iPhone op te laden.

De mogelijkheden van iPhones, tablets enzovoorts. zijn eindeloos, aangezien de grote merken constant bezig zijn met het optimaliseren van hun smartphones. Hoe de nieuwe iPhone er dan ook uit komt te zien, SB Supply biedt de bijpassende accessoires! In de tussentijd kan je ons huidige assortiment accessoires bekijken voor iPhone, iPad, Galaxy en nog veel meer!

Geplaatst in iPhone door Stan van Elk