Joy Factory

joy-factory

Accessoires die innovatief en eenvoudig te gebruiken zijn - dat is waar de Joy Factory uit Californië om draait. Dankzij jarenlange ervaring en de modernste technologie, ontwikkelt Joy Factory accessoires die de nieuwste innovaties combineren met gebruiksgemak. Dit creëert accessoires voor smartphones en tablets die het dagelijks gebruik aangenaam en praktisch maken. Ontdek hier ons assortiment beschermhoezen, statieven en bevestigingssystemen van Joy Factory:

Wil jij meer weten over de installatie van Joy Factory? Bekijk dan dit filmpje!

Item 1 tot 32 van 90

Populair: Joy Factory aXtion Pro M iPad 2017/2018 | Joy Factory aXtion Bold MP iPad Pro 12.9 

Joy Factory is de koploper als het gaat om toonaangevende producten voor tabletmontage, behuizingen en mobiliteitsaccessoires die de interactie met digitale apparaten al meer dan een half decennium verbeteren. Hiernaast is Joy Factory snel uitgegroeid tot een essentiële leverancier van kwalitatieve oplossingen voor een breed scala aan industrieën, zoals productie, horeca, onderwijs, transport, gezondheidszorg, overheid, tentoonstellingen en detailhandel.

Onderscheidende kenmerken van Joy Factory producten

De tablethoesjes van Joy Factory worden gekenmerkt door de hoogwaardige all-round bescherming en hun uiteenlopende toepassingsgebied. Of het nu simpelweg als dagelijkse bescherming is, in de gastronomie met polsbandje of op kantoor met houder. Joy Factory hoezen kunnen overal worden gebruikt.

Onderstaande factoren maken van de Joy Factory Cases een onvergelijkbaar product dat aan alle eisen voldoet;

- Extreem slanke hardcase
- Geïntegreerd Kensington veiligheidsslot met kabel
- 360 ° draaibare polsband
- Uitklapbare standaard aan de achterkant
- Ultralicht materiaal
- Geïntegreerde screen protector
- Camerabescherming door ingebouwde lens

Duurzaamheid

Joy Factory doet er ook alles aan om zo min mogelijk afval te creëren om zo te zorgen voor een schonere wereld. Dit doen ze al vanaf het begin en dit is een belangrijk onderwerp waar zij altijd mee bezig zijn. 

Wil je meer te weten komen over Joy Factory? Lees dan onze blog over op welke manieren je Joy Factory producten kunt gebruiken.