Joy Factory

joy-factory

Accessoires die innovatief en eenvoudig te gebruiken zijn - dat is waar de Joy Factory uit Californië om draait. Dankzij jarenlange ervaring en de modernste technologie, ontwikkelt Joy Factory accessoires die de nieuwste innovaties combineren met gebruiksgemak. Dit creëert accessoires voor smartphones en tablets die het dagelijks gebruik aangenaam en praktisch maken. Ontdek hier ons assortiment beschermhoezen, statieven en bevestigingssystemen van Joy Factory:

Wil jij meer weten over de installatie van Joy Factory? Bekijk dan dit filmpje!

Aanbieding
Item 1 tot 32 van 78

Populair: Joy Factory aXtion Pro M iPad 2017/2018 | Joy Factory aXtion Bold MP iPad Pro 12.9

Joy Factory is de koploper als het gaat om toonaangevende producten voor tabletmontage, behuizingen en mobiliteitsaccessoires die de interactie met digitale apparaten al meer dan een half decennium verbeteren. Hiernasst is Joy Factory snel uitgegroeid tot een essentiële leverancier van kwalitatieve oplossingen voor een breed scala aan industrieën, zoals productie, horeca, onderwijs, transport, gezondheidszorg, overheid, tentoonstellingen en detailhandel.

Onderscheidende kenmerken van Joy Factory producten

De tablethoesjes van Joy Factory worden gekenmerkt door de hoogwaardige all-round bescherming en hun uiteenlopende toepassingsgebied. Of het nu simpelweg als dagelijkse bescherming is, in de gastronomie met polsbandje of op kantoor met houder - Joy Factory-hoezen kunnen overal worden gebruikt.

Onderstaande factoren maken van de Joy Factory Cases een onvergelijkbaar product dat aan alle eisen voldoet;

- Extreem slanke hardcase
- Geïntegreerd Kesnington-veiligheidsslot met kabel
- 360 ° draaibare polsband
- Uitklapbare standaard aan de achterkant
- Ultra licht materiaal
- Geïntegreerde screen protector
- Camerabescherming door ingebouwde lens