The Joy Factory: Alle info over de producten! ✅

Afhankelijk van je werkomgeving heb je de ultieme tablet accessoires nodig die je dagelijkse werk een stuk eenvoudiger maken. Dat is hoe The Joy Factory is ontstaan! Ze besloten gebruiksvriendelijke accessoires te maken om jouw taken te vereenvoudigen, in welke sector je ook werkzaam bent! Van restaurants, fabrieken, magazijnen en transport, er is voor elk wat wils! In deze blog zullen we uitleggen hoe je ze bij elke activiteit kunt gebruiken om je keuze uit ons ruime assortiment op onze website SB Supply te vergemakkelijken!

Gemakkelijk te gebruiken tablet standaard en hoes

Het assortiment van The Joy Factory omvat uitsluitend producten die het leven en werken gemakkelijker en aangenamer maken. Bovendien is er een reeks producten speciaal ontwikkeld voor mensen met beperkte mobiliteit om hun dagelijks leven te vergemakkelijken!

Tablethouder en hoes voor restaurants

In de wereld van de gastvrijheid is het belangrijk om zo snel mogelijk te zijn bij het verlenen van service, om de klant tevreden te stellen. De juiste case of houder maakt het voor het personeel gemakkelijker te gebruiken en bespaart veel tijd. Niet alleen is de tablet veilig als deze valt, maar het maakt het ook mogelijk bestellingen sneller naar de keuken te sturen en is handig in gebruik.

Tablethouder en -hoes voor gebruik in magazijnen en fabrieken

De veiligheid en integriteit van jouw uitrusting is een andere belangrijke factor om rekening mee te houden. Goed onderhouden apparatuur heeft een langere levensduur. Zorg er dus voor dat jouw dagelijkse activiteiten vlot verlopen en vergroot tegelijk de veiligheid van jouw werknemers.

De robuuste behuizing van industriële tablets, hun bescherming tegen krassen en vallen, componenten van militaire kwaliteit en hun vermogen om extreme temperaturen, vochtigheid, trillingen, schokken, vallen en stof te weerstaan, kunnen niet worden verslagen door welk consumentenalternatief dan ook!

Maak de juiste keuze, kies sterkte en duurzaamheid voor jouw tablet!

Tablethouder en -hoes voor voertuig en industrieel transport

Om je lange reizen te vergemakkelijken, kun je op zoek gaan naar een tablethouder voor jouw auto om het rijden te vergemakkelijken! Als je op zoek bent naar een tablethouder voor jouw auto, dan is dat om één reden: je hebt hulp nodig bij het navigeren door de stad en je moet jouw tablet in de auto zo instellen dat je goed de kaart kunt zien. Om dit te doen, moet je je tablet uitrusten met een goede mount zoals Joy Factory MagConnect Cup Holder Mount 2nd Gen en de sticker om erop te plakken: Joy Factory MagConnect Universele Tablet Module. De Joy Factory MagConnect is de perfecte ondersteuning voor jouw tablet. Hij vergezelt je op lange reizen en maakt het voor jou gemakkelijker om toegang te krijgen tot het scherm van jouw tablet, zodat je het altijd in het zicht hebt. De keuze van de bevestiging is aan jou!

Waarop moet je letten bij het kiezen van de beste tabletstandaard en beschermhoes

Een tablet is geen goedkoop apparaat en je wilt beschadiging voorkomen. Kies voor veiligheid, wat je ook doet. Dus met de juiste bescherming en ondersteuning is jouw toestel veilig tegen vallen, krassen, enz. Kortom, de producten van The Joy Factory zijn gemakkelijk aan te passen aan elke situatie, ongeacht de werkomgeving (restaurants, magazijnen, fabrieken, transport). Het is aan jou om jouw keuze te maken naargelang jouw behoeften!

Mocht je nog vragen of suggesties hebben, dan kun je hier onze contactgegevens en openingstijden vinden.

Als je een zakelijke bestelling wilt plaatsen, kunt je hier een offerteaanvraag indienen.

Geplaatst in Algemeen door Tijn Aarden