Smart home

Hoe handig zou het zijn als je jouw hele huis vanaf je smartphone zou kunnen sturen? Het maakt niet uit of je het licht aan of uit wilt zetten, de temperatuur wilt aanpassen of extra veiligheid wil creëren - met onze Smart Home-gadgets kun je dat heel eenvoudig doen. Ontdek de innovatieve producten van merken zoals Google, NanoleafiHealth. Blader door onze Smart Home categorie en vind de beste oplossing om jouw dagelijks leven gemakkelijker te maken.

Aanbieding
Google Nest Audio Chalk

Normale prijs: € 97,99

Aanbieding prijs € 87,50

Aanbieding
Prêt à Pousser Modulo 2 (incl. 4 pods)

Normale prijs: € 179,99

Aanbieding prijs € 149,00

Item 1 tot 32 van 52

Automatiseer jouw huis met domotica

De meeste mensen brengen een groot deel van hun leven thuis door. Het is daarom belangrijk dat je je op deze plaats op je gemak voelt en dit is het beste mogelijk met de juiste accessoires. Met slechts een paar smart apparaten kun je je leven al een stuk eenvoudiger maken. Maar niet alleen comfort speelt hier een rol, ook veiligheid is van hoge prioriteit.

Domotica systemen / smart home systemen

Verhoog comfort in huis 

Een van de reden om te kiezen voor een smart home is comfort. Sommige slimme apparaten maken het mogelijk om verschillende functies van een afstand uit te voeren. Met de producten van Google creëer je gegarandeerd comfort. Gebruik de Google Nest mini of Google Nest Hub om de verlichting of thermostaat van je huis aan en uit te schakelen of verstuur via de spraakassistent eenvoudig berichten. Dit is het complete gemak in een klein apparaat. 

Slimme verlichting

Combineer entertainment met gemak door overal je favoriete muziek en films af te spelen. Met de Google Nest Audio luister je draadloos muziek terwijl je je slimme huis bedient. De speaker combineert gebruiksgemak met een stevige audioweergave. Wil je de sfeer van je huis helemaal compleet maken? Gebruik dan de Led-verlichting van Nanoleaf. Met deze slimme verlichting kan je elke kamer laten stralen zoals jij dat wil. Benieuwd wat je nog meer kan met de panelen van Nanoleaf? Lees dan onze blog.

Beveiliging en camerasystemen

Met een slim beveiligingssysteem voel je je overal veilig. Zo heb je tegenwoordig camera’s voor binnen en buiten je huis. De Withings Home HD-camera legt met beelden en sensoren bewegingen vast zodat je meldingen ontvangt als er bijvoorbeeld activiteiten plaatsvinden in een andere kamer of als je niet thuis of zelfs op vakantie bent. Wil je weten hoe je jouw home helemaal smart maakt? Neem dan een kijkje in de blog: Hoe maak ik mijn huis smart?