Een gamestoel voor een betere game ervaring

Gamers, Youtubers en kantoormedewerkers brengen veel tijd door voor hun computer. Of het nu gaat om werk, entertainment of het maken van content, voor hen is een van de grootste problemen het vinden van een stoel die comfortabel, modern en verstelbaar is en natuurlijk niet te duur!

In deze blog behandelen wij een aantal betaalbare gamestoelen van hoogwaardige kwaliteit die er voor zorgen dat je gamesessies, je werk en nog vele andere dingen een stuk aangenamer worden!

Gear4U is een van de beste merken onder de gaming stoelen. Het Scandinavische merk staat bekend om zijn hoogwaardige gamestoelen en het creëren van een uiterst comfortabele game en werk ervaring. In onze nieuwe gaming categorie is het een absolute topverkoper en wordt het door veel gamers aanbevolen. Gear4U heeft verschillende modellen gamestoelen, die beschikbaar zijn in verschillende kleuren. Kies het model dat het beste bij je past en begin nu met de ultieme game-ervaring!

Gear4U Elite Gaming Chair 

Gear4U Elite - Siège gamer / Chaise gaming - Vert / noir

De Gear4U Elite Gaming Chair is volledig verstelbaar. Gebruik de bijgeleverde rug- en nek steunen om tijdens het gamen en werken te ontspannen in de meest comfortabele en ergonomische positie. Dit voorkomt rug- en nekklachten en je concentratie wordt hierdoor onberispelijk.

Deze gamestoel is een eersteklas gamestoel. Gebouwd voor maximaal comfort. Geen pijnlijke armen en rug meer na een lange gamesessie. Deze stoel is uitgerust met een stevige en verstelbare 2-D armleuning. De Elite gamestoel is gebouwd op een metalen frame en bekleed met sterk en duurzaam PU-leder. Het is uitgerust met een klasse 4 gaslift-systeem en 5 wielen aan de basis met matte voeten. Dit is de perfecte stoel voor de gamer!

De Gear4U Elite Gaming Chair is verkrijgbaar in verschillende kleuren : Gear4U Elite blauw - Gear4U Elite Groen - Gear4U Elite rood - Gear4U Elite zwart - Gear4U Elite wit - Gear4U Elite carbon

Gear4U Junior Hero Gaming Chair

Gear4U Junior Hero - Siège gamer / Chaise gaming - Bleu / Noir

Deze Junior Hero Gaming Chair is geïnspireerd op de vrije en speelse ziel van kinderen. De gaming stoel kan in een hoek van 90 graden of 120 graden worden versteld. Daarnaast is de Junior Hero gamestoel zo ontworpen dat kleine spelers voor langere tijd voor het scherm kunnen zitten zonder fysieke klachten te ervaren. Door de gamestoel in de juiste positie te plaatsen, speelt je kind comfortabeler dan ooit zonder het risico te lopen op een verkeerde houding!

Junior Hero is een gamestoel ontworpen voor kinderen van 6 tot 11 jaar oud. Deze stoel is zeer comfortabel en voorkomt dat je kind zijn rug beschadigd wanneer hij voor langere tijd op de computer of tablet zit. Deze stoel kan in een hoek van 90 graden of 120 graden worden versteld. 

De Gear4U Junior Hero Gaming Chair is verkrijgbaar in verschillende kleuren : Gear4U Junior Hero groen - Gear4U Junior Hero blauw - Gear4U Junior Hero zwart

Gear4U Rook Gaming Chair Gear4U Rook - Siège gamer / Chaise gaming - Noir

Deze gaming stoel is gemaakt met de meest duurzame materialen. Dankzij dit zachte materiaal en de verstelbare hoogte is deze gamestoel een must have voor gamers. De gamestoel Rook is ontworpen voor gamers en mensen die lange uren achter het scherm zitten. Door de gamestoel in de juiste positie te plaatsen game en werk je comfortabeler dan ooit tevoren!

De  Gear4U Rook Gaming Chair is verkrijgbaar in de kleuren : Gear4U Rook groen Gear4U Rook blauw Gear4U Rook rood - Gear4U Rook zwart

Gear4U Gambit Pro gaming chairGear4U Gambit Pro - Siège gamer / Chaise gaming - Bleu / Noir

De Gambit Pro Gaming Chair is ontworpen voor maximaal comfort en een redelijke prijs. De prijs- kwaliteitverhouding is dus uitstekend. Niet te duur en het brengt absolute topkwaliteit. De armleuningen zijn voorzien van extra schuim om het zo comfortabel mogelijk te maken terwijl je je aan het concentreren bent op je werk of je game. Als je niet wilt dat de armleuningen in de weg zitten, kun je deze eenvoudig verwijderen door ze aan de zijkant van de stoel in te klappen. Heel praktisch!

De Gear4U Gambit Pro Gaming Chair is verkijgbaar in verschillende kleuren: Gear4U Gambit Pro groen - Gear4U Gambit Pro zwart - Gear4U Gambit Pro blauw

Gear4U Demon chairGear4U Demon - Siège gamer / Chaise gaming - Noir

De Gear4U Demon Gaming Chair is de ideale troon voor iedereen die comfort waardeert. Deze bijzondere stoel is ontworpen met extra schuim, armleuningen met zachte kussens en een bredere zitting. Hierdoor zal deze gamestoel je niet alleen een ergonomische positie geven tijden het werken of gamen, maar zal hij je ook ondersteunen zoals geen enkele andere gamestoel dat ooit heeft gedaan.

Als klap op de vuurpijl is de stoel uitgerust met een metalen onderstel, een klasse 4 gaslift-systeem die tot 120 kg kan dragen en een vergrendel- en kantelbaar vlindermechanisme voor maximaal comfort en duurzaamheid.

Dit is zeker de meest comfortabele gaming stoel die wij in ons assortiment hebben!

De Gear4U Demon Gaming Chair is alleen verkrijgbaar in de kleur:  Gear4U Demon zwart

Gear4U Illuminated gaming chair RGBGear4U Siège gamer / Chaise gaming lumineux RGB - Noir

Door zijn ingebouwde RGB-kleursysteem is deze stoel perfect voor de gamer die zijn spelomgeving graag aanpast. We hebben nog nooit eerder gezien dat een gamestoel een RGB-kleursysteem bezit. Deze gaming stoel luidt dan ook een spannend nieuw tijdperk in met RGB-stoelen, waarbij je kan kiezen uit maximaal 33 kleur- en pulscombinaties, zes zuivere kleuren en indrukwekkende instellingen die passen bij elke configuratie.

Deze gamestoel met LED-verlichting is een van de beste gamestoelen uit ons assortiment. We weten dat serieuze gamers een goede gamestoel op plek nummer 2 zetten van instrumenten die ze belangrijk vinden van hun setup, dit is natuurlijk na het device. Het comfort van deze gamestoel is absoluut ongelooflijk. De gamestoel wordt geleverd met rug- en nek steunen.

De Gear4U Illuminated gaming chair is verkrijgbaar in de kleur : Gear4U Illuminated zwart

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust even contact met ons op per telefoon, e-mail of chat! We helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

Geplaatst in Algemeen door Sam Verhoeven

Reacties

Voeg reactie toe