Wat is de beste screenprotector?

Je hebt een nieuwe mobiele telefoon gekocht en nu wil je dat hij perfect beschermd is. Het scherm is het meest gevoelige deel van jouw smartphone, dus het is belangrijk om aan de bescherming ervan te denken. Welke opties er zijn om het scherm te beschermen leer je in deze blogpost. 

Panzerglas

Beschermingsstrekte: Hoog 

Installatie: Moeilijk

Uiterlijk: Onveranderd

Deze optie komt het meest voor en dat is niet voor niets: De glasfolie beschermt op betrouwbare wijze tegen krassen en barsten en kan zelfs de weerstand van de telefoon bij vallen verhogen, maar het aanbrengen van de folie kan een beetje ontmoedigend zijn. Maar maak je geen zorgen. Lees onze blog post: Hoe u een beschermende folie aanbrengt, daar worden alle stappen op een eenvoudige en begrijpelijke manier uitgelegd.  

In deze video kun je zien hoe je thuis perfect een beschermende folie kunt aanbrengen 

Het meest overtuigende argument is waarschijnlijk dat het oorspronkelijke uiterlijk van je smartphone behouden blijft. Een beschermfolie alleen, beschermt alleen je display tegen barsten, als je ook de body van je telefoon wilt beschermen, raadt SB Supply een beschermhoesje aan. 


Hier vind je de Casecentive Glass 3D Full Cover voor: iPhone 11iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone X / XSiPhone XRiPhone XS MaxiPhone 7 / 8iPhone 7 / 8 Plus

Hoesjes met geïntegreerde screenprotector  

Beschermingsstrekte: Hoog 

Installatie: Middel

Uiterlijk: Robuust

In deze toepassing is de screenprotector in de behuizing geïntegreerd. De installatie is eenvoudig, afhankelijk van de fabrikant kan de bescherming eenvoudig worden bevestigd door ze vast te klikken. Helaas zijn de folies in de meeste producten gemaakt van plastic, waardoor ze er minder hoogwaardig uitzien dan glasfolies.
Daar staat echter tegenover dat deze beschermhoezen tegen heel wat bestand zijn! Dergelijke afdekkingen worden meestal vervaardigd volgens militaire normen en worden gebruikt in diverse industrieën (gastronomie, bouw, scholen). Ze bieden all-round bescherming voor je smartphone, zodat je nooit meer zorgen hoeft te maken over deuken, barsten in het display en krassen.

Bij SB Supply vind je hoesjes met geïntegreerde screenprotectors van de merken Griffin en Casecentive.    

De installatie van zo'n hoes kan erg ingewikkeld zijn, maar maak je geen zorgen in deze video leggen we het stap voor stap uit!

Casecentive Ultimate Hardcase voor iPhone X/XS - iPhone XS Max - iPhone XR - iPhone 6(S) / 7 / 8 - iPhone 6(S) / 7 / 8 Plus

Griffin Survivor Extreme Case voor iPhone 11 Pro - iPhone 11 - iPhone 11 Pro Max - iPhone XR - iPhone X / XS - iPhone XS Max

Flip Cases 

Beschermingsstrekte: Middel 

Installatie: Makkelijk

Uiterlijk: Elegnat

Een Flip Case is waarschijnlijk de eenvoudigste manier om je display betrouwbaar en gemakkelijk te beschermen. De geïntegreerde flap zorgt ervoor dat je scherm beschermd is tegen krassen en barsten wanneer je het in jouw zak steekt. De installatie kan niet eenvoudiger! Je bevestigt de hoes en jouw scherm is beschermd!
Eerlijk gezegd, het is niet de veiligste bescherming. Als de klep verschuift, kunnen er lelijke krassen op het scherm komen. Maar dergelijke hoesjes hebben ook enkele voordelen, zij bieden bijvoorbeeld ruimte voor pasjes of geld. Je hebt je portemonnee en mobiele telefoon altijd op dezelfde plaats, in een elegant hoesje.

De Casecentive Leren Wallet case voor iPhone 11 Pro - iPhone 11 Pro Max - iPhone 11 - Samsung Galaxy S10 - Samsung Galaxy S10e - Huawei P Smart - iPhone XS - iPhone XS Max - iPhone XR - iPhone 7 / 8 - iPhone 7 / 8 PLUS - iPhone X

De iDeal of Sweden Mayfair Clutch Wallet case voor iPhone 11 Pro Max - iPhone 11 Pro - iPhone 11