Gaming

Game stoelen voor langere of zwaardere mensen zijn een probleem op zich, bijna alle game stoelen die je ziet bij je favoriete gamers, streamers of Youtubers, hebben een lengte en gewicht beperking die niet alle mensen passen.

Maar maak je geen zorgen, er zijn uitstekende game stoelen voor langere en zwaardere mensen. Die eigenlijk ook nog eens comfortabeler zijn dan hun tegenhangers. 

In deze blog laten we je weten waar je op moet letten bij je aankoopbeslissing en welke game stoel schikt is voor jou!

Lees meer
Geplaatst in Gaming door Swen Heijstee

Gamen of spelen - Hoe je het ook noemt, steeds meer mensen hebben deze hobby ontdekt. Zelfs de jongste onder ons zijn gefascineerd door gamen. Om ook de kleine gamers dezelfde mogelijkheid te bieden, vind je bij SB Supply een grote selectie game-accessoires, die geschikt zijn voor kinderen en tieners. Een gaming accessoire dat geen enkele gamer mag missen is een goede gaming stoel. In deze blog lees je over gamestoelen die geschikt zijn voor kinderen, tieners of mensen met een kleinere lichaamsbouw! Lees verder over over kinder gaming stoelen!

Lees meer
Geplaatst in Gaming door Swen Heijstee

Foto: gamer83.de

Gamestoelen zijn vandaag de dag geen bijzonderheid meer. Ze zijn al lang geleden toegevoegd aan gamekamers en maken net zo goed deel uit van de standaarduitrusting als een goede speelmuis. Ik had al eens eerder de kans om een gamestoel te testen. Het verschil deze keer: De GEAR4U speelstoel is RGB verlicht en pakt daarmee een groeiende trend op! Ook ik ben al lang geleden gevallen voor kleurrijke verlichting in mijn gamekamer :-). Daarom was het voor mij nog leuker om deze trendy gamestoel te testen op het gebied van verlichting en comfort! De spelstoel GEAR4U is mij ter beschikking gesteld door de online retailer SB Supply.

Lees meer
Geplaatst in Gaming door Noel van Domburg

Als je de PS5- en Xbox X-serie consoles vergelijkt, zijn er veel punten van aandacht. Naarmate de release van de volgende generatie dichterbij komt, komt er steeds meer informatie. De volgende generatie draait om kracht, snelheid en verbluffende graphics. Wat betreft de interne specificaties liggen de PS5- en Xbox-serie niet ver uit elkaar.

Onlangs hebben we gezien dat beide bedrijven proberen hun consoles te differentiëren met hun verschillende ontwerpen en zeer verschillende benaderingen van de volgende generatie exclusieve producten. Voor deze generatie gaat Microsoft in eerste instantie af van exclusieve X-serie spellen om zich te richten op Game Pass en universele spellen. Terwijl Sony vol overtuiging is en blijft voortbouwen op de kracht van zijn vroege opstelling met exclusieve PS5-games die gebruik zullen maken van de prestaties van de console en de eigenschappen van zijn nieuwe DualSense-controller.

Lees meer
Geplaatst in Gaming door Noël van Domburg

Ben je op zoek naar de perfecte accessoires voor je gaming setup? Wil je een spelinstallatie opzetten? Of maak van je bureau een multifunctionele gaming/werkplek? Dan ben je aan het juiste adres. In onze ultieme gids voor de perfecte spelopstelling leggen we stap voor stap uit hoe je een setup opstelt en hoe je het bestaande meubilair optimaliseert. 

Lees meer
Geplaatst in Gaming door Kirsten Buitenkamp
5 artikel(en)