iPad Mini 4 cases

Bescherm uw iPad Mini 4 beter dan ooit te voren

Na het aanschaffen van de nieuwste versie van de iPad Mini wilt u natuurlijk dat die zijn goede/nieuwe staat blijft behouden. Met ons rijk gevulde assortiment aan iPad mini 4 cases moet u er wel in slagen om uw iPad te beschermen tegen stoten of vuil en tegelijkertijd er stijlvol uit te zien, doormiddel van de unieke merken zoals Piel Frama, Twelve South en Griffin

Sale
Sale
Sale
Griffin Survivor Slim iPad Pro 12,9 zwart

Normale prijs: € 54,99

Aanbieding prijs € 49,99

Sale
Sale
Apple Case for Apple iPad Mini 4 in Stone

Normale prijs: € 69,99

Aanbieding prijs € 29,99

Sale
Sale
SwitchEasy Thins sleeve zwart iPad Mini

Normale prijs: € 44,99

Aanbieding prijs € 15,99

20 artikel(en)

Ons assortiment iPad Mini 4 hoezen

De bescherming voor uw iPad Mini is een pré, onze iPad hoezen helpen uw iPad Mini 4 te beschermen tegen krassen of vuil maar ook tegen val- en stootschade. Een iPad Mini 4 hoes heeft niet alleen de functie om uw iPad Mini te beschermen maar het geeft uw iPad Mini 4 ook meer grip, zo maakt u van uw iPad ook nog eens een prachtig accessoire.

Hierboven op deze pagina vindt u de perfect geschikte iPad Mini 4 hoezen. Ze zijn allemaal speciaal voor de iPad Mini 4 ontworpen en sluiten dan ook perfect aan op uw iPad, de camera, knoppen en andere aansluitingen blijven geheel vrij zodat ze het gebruik van u niet belemmeren.

 Apple heeft aan de hand van de reacties op de iPad Mini 3 verbeteringen toegevoegd en de iPad Mini 4 uitgebracht. Zo heeft de iPad Mini 4 een verbeterde voor- en achter camera, hij is 18% dunner dan zijn voorganger, hij is lichter van gewicht, een nieuwe A8 chip (iPad Mini 3 had een A7 chip). De iPad Mini 4 is net zoals de iPad Mini 3 verkrijgbaar in 3 kleuren: goud, zilver en spacegrijs. In ons assortiment aan iPad Mini 4 cases hebben we allerlei verschillende kleuren, designs en merken zodat er altijd wel een case is die bij uw iPad Mini 4 past.