iPhone 6(S) Plus adapters

Altijd verbonden met onze iPhone 6(S) Plus adapters en laders

Hier vind je ons complete assortiment aan iPhone 6(S) Plus adapters en laders. Voor het opladen van je iPhone 6(S) Plus terwijl je onderweg bent hebben wij (auto)laders met lightning connector. Verder hebben we simkaart adapters, reisadapters, lightning naar USB-kabels, lightning naar VGA-adapters. Haal alles uit je iPhone 6(S) Plus met onze adapters en laders. De altijd nuttige adapters en laders kunnen je verder helpen het gebruik van je iPhone (6) te verbeteren.

Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Apple Lightning-naar-VGA-adapter

Normale prijs: € 59,99

Aanbieding prijs € 52,99

Aanbieding
16 artikel(en)

Alle adapters en laders voor de iPhone 6(S) Plus

Tegenwoordig worden de smartphone en tablet dagelijks gebruikt, om er optimaal gebruik van te kunnen maken is het noodzakelijk dat u de juiste adapters en laders heeft. Alle adapters en laders van SB Supply zijn origineel van de echte merken.

We hebben voor u verschillende soorten laders van autoladers en thuisladers. Verder hebben we ook voor alle iPhone modellen de bijbehorende lader, voor de iPhone 5(S)/SE, iPhone 5C, iPhone 6(S)/Plus, iPhone 7/Plus de lightning kabels en voor de iPhone 4(S) de 30-pens kabels.

Adapters

Voor het verbinden van uw iPhone 6(S) Plus met een HDMI apparaat zoals bijvoorbeeld een beeldscherm, gebruik dan onze Apple lightning naar digitale HDMI-adapter. Met deze adapter kunt u bijvoorbeeld apps, video's, presentaties en nog meer op uw HDMI-tv/beeldscherm synchroon afspelen. Daarnaast hebben wij ook nog lightning naar VGA-adapter, lightning naar USB-camera adapter en een lightning naar 30-pens adapter.

Opladers voor onderweg

Of dat u nu onderweg bent met een auto of boot, met onze autoladers kunt u uw iPhone 6(S) Plus onderweg opladen. De lader is aan te sluiten op de sigarettenaansteker in uw auto, waardoor u uw Apple toestel onderweg kunt voorzien van energie. We hebben autoladers van verschillende merken zoals Twelve South, Apple, Kensington en nog meer.

Thuisladers

Een extra thuislader is altijd handig voor zowel op reis als op het werk. Door het altijd bij hebben van die extra lader kunt u op elke plek uw iPhone 6(S) Plus opladen, zo komt u nooit met een lege batterij te zitten. De 30-pens laders en de lightning laders zijn de beste keuze voor de Apple apparaten.