Powerbanks

Powerbanks en oplaadhoesjes die je overal kunt gebruiken

Hier kun je al onze powerbanks en oplaadhoesjes vinden van bekende merken zoals Mophie, A-solar  en Griffin. Zorg altijd voor een volle telefoon met de powerbanks van SB Supply. Met de hoesjes van Mophie kan je zelfs overal jouw mobiel draadloos opladen! Doordat de powerbank verwerkt zit in het hoesje kan jouw telefoon zonder dat je er last vanhebt opgeladen worden. Neem eens een kijkje in ons assortiment en laat je inspireren!

Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Mophie Power Boost XXL Powerbank 20.800 mAh

Normale prijs: € 59,99

Aanbieding prijs € 49,99

Aanbieding
Aukey Powerbank 20.000 mAh met draadloze oplader

Normale prijs: € 69,99

Aanbieding prijs € 64,99

Aanbieding
Mophie Powerstation XL 10000mAh grijs

Normale prijs: € 89,99

Aanbieding prijs € 39,99

Aanbieding
Mophie Powerstation 10000 mAh zwart

Normale prijs: € 49,99

Aanbieding prijs € 32,99

Item 1 tot 32 van 50

Powerboost voor onderweg

Een powerbank is een externe batterij. Dit betekent dat de powerbank energie (mAh) kan opslaan en via verschillende aansluitingen aan een smartphone of tablet kan doorgeven. Dan heb je dus weer een volle batterij. Powerbanks kunnen verschillende namen hebben, bijvoorbeeld "Power Bank", "externe batterij", "USB-Powerbank" of "USB-batterij" - in principe is het allemaal hetzelfde!

Dit moet je weten

mAh: dit is de capaciteit aan energie van een batterij (mAh staat voor miliampère-uur). Hoe meer mAh een batterij heeft, des te vaker kun je je iPhone, smartphone, iPad of tablet opladen. Bijvoorbeeld: een smartphone met een 2000mAh batterij kan door een 20.000mAh batterij ongeveer 8-10 keer worden opgeladen.

Oplaadduur

Input: de oplaadduur van een powerbank is afhankelijk van de capaciteit en de stroomverzorging. Bijvoorbeeld: een powerbank met 13.000mAh is onder ideale omstandigheden binnen ongeveer 16,5 uur volledig opgeladen.

Output: meestal geven powerbanks dezelfde capaciteit door die ze ook opnemen.

Aansluiting

De meeste powerbanks hebben 1-2 USB-ports zodat meerdere devices tegelijk opgeladen kunnen worden.