Casecentive Leren Wallet case iPhone X bruin

Een vervangend product is beschikbaar.
Casecentive Leren Wallet case iPhone XS bruin
Uitverkocht. Niet meer leverbaar
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Aanbieding

Normale prijs: € 29,99

Aanbieding prijs € 24,99

De Casecentive Leren Wallet Case iPhone X bruin geeft je de mogelijkheid om je iPhone en pasjes op een veilige manier op te bergen. Een kwaliteitscase van Casecentive!


- Strak ontwerp 
- Gemaakt van PU leer 
- Case ook als stand te gebruiken, zodat je rustig video's kan kijken
- De hoes is gemaakt van super zachte siliconen 

Geschikt voor: Apple iPhone X

Normale prijs: € 29,99

Aanbieding prijs € 24,99

Casecentive Leren Wallet Case iPhone X bruin

In de Casecentive Leren Wallet Case voor iPhone X in de kleur bruin kun je niet alleen je iPhone kwijt, het is ook mogelijk om je pasjes op te bergen. Dit zorgt voor een multifunctionele case. Doordat je je pasjes kunt opbergen, hoef je niet meer overal je portemonnee voor mee te nemen en dat geeft de case nog meer functie. Naast functie en bescherming biedt de Casecentive Wallet Case meer, de hoes zorgt er ook voor dat het scherm en de knoppen van je iPhone toegankelijk blijven, zodat je geen hinder ondervindt van de case tijdens het gebruik. Verder kan de case kan ook als standaard worden gebruikt om de telefoon op de zijkant overeind te houden. Een case als deze biedt je vele voordelen en gemakken om de iPhone te ondersteunen!

Top functionaliteit en strak design

Het strakke design van deze hoes met onder andere een magnetische sluiting en een siliconen binnenhoes maakt je iPhone X compleet. Het buitenmateriaal is gemaakt van PU leer wat in samenhang met de kleur de case een luxe uitstraling geeft. Dankzij de verschillende standen is het hoesje bruikbaar in meerdere situaties, bijvoorbeeld bij het kijken van video's of bij videobellen.

Artikelnummer SBT863
Fabrikantcode 8944688062559
EAN-code 8944688062559
Geschikt voor: Apple iPhone X
Merk Casecentive
Kleur Bruin
Materiaal Echt Leer