iPad 10.2 2019 / 2020 externe batterijen

Altijd klaar voor gebruik met onze powerbanks

Voorkom dat je met een lege iPad 10.2 batterij komt te zitten met onze iPad 10.2 externe batterijen. Als de batterij van je iPad overdag leeg raakt, kun je deze altijd opladen met externe batterijen van een van onze topmerken. Vooral als je veel reist is de externe batterij een welkome aanvulling. De iPad Powerbanks zijn een ideaal alternatief voor het opladen vanaf het stopcontact, met het extra voordeel dat je je iPad altijd en overal kunt opladen. Ontdek nu onze topmerken zoals Mophie en Belkin.

Externe batterijen voor iPad 10.2

Als je gekozen hebt voor een iPad 10.2, dan heb je een handig apparaat met een mooi groot scherm. Helaas betekent het grotere scherm een kortere levensduur van de batterij - vervelend als je onderweg bent. SB Supply biedt de oplossing: een externe batterij waarmee je je iPad onderweg kunt opladen!

Klinkt goed, maar welke moet ik nemen?

We kunnen moeilijk zeggen welke Powerbank geschikt is. Het is namelijk erg afhankelijk van de manier waarop je hem wil gebruiken. Denk daarom aan de volgende dingen:

  1. Hoe lang moet de batterij meegaan? Is een beetje extra stroom genoeg voor mij om de dag goed door te komen of ben ik op reis en zit ik al lang zonder stroom?
  2. Hoe zwaar mag de batterij zijn? Wil ik het in mijn handtas kunnen dragen of mag het een paar gram meer zijn? Belangrijk hier: Helaas betekent meer vermogen meestal zwaardere (en onhandigere) apparatuur.

Wat betekenen de cijfers?

De eenheid van batterijvermogen is mAh (milliampère-uren). Kortom: hoe meer, hoe beter. Als je wil weten hoe vaak de batterij het apparaat kan opladen, hoef je alleen maar de batterijprestaties van de apparaten te vergelijken.