iPhone 12 Mini speakers

Luidsprekers en boxen van topkwaliteit

Ben je op zoek naar een muzikale ervaring met je iPhone 12 Mini? Bekijk ons aanbod van luidsprekers voor de iPhone 12 Mini, van merken zoals BeoPlay. Onze selectie luidsprekers biedt een uitstekende kwaliteit van geluid en zijn doorgaans ook een welkome aanvulling op je interieur dankzij de unieke ontwerpen. Het is een unieke combinatie tussen een krachtig geluid en een strak design.

3 artikel(en)

Een bedraad speakertje? Nee bedankt!

Tegenwoordig denkt bijna niemand meer na over de keuze: of bedraad, of draadloos. Vrijwel iedereen kiest voor draadloos. Maar er zijn nog wel veel meer vragen die aandacht nodig hebben zoals: grootte, bluetooth, wifi en prijs. Dit is natuurlijk voor iedereen persoonlijk. Denk hierover na en kijk dan hierboven naar de mogelijkheden. Mocht je toch bedraad willen, zijn daar ook nog mogelijkheden in.

Bluetooth speaker vs. WiFi speaker

Langzaam aan begint het tij te keren. Steeds meer WiFi speakers worden verkocht en ondanks dat Bluetooth momenteel nog ver voorloopt, ziet het ernaar uit dat er langzaam aan toch verandering in gaat komen. Bluetooth verbindt jouw device direct met de speaker. Het is zeer eenvoudig en makkelijk te installeren. Ook is de kwaliteit van muziek zeer hoog dankzij de technologische stappen die Bluetooth heeft gemaakt in de afgelopen jaren. Een uitdaging voor Bluetooth is: het streamen in meerdere kamers tegelijk. JBL heeft al een oplossing hiervoor, maar die werkt toch echt minder goed dan bij WiFi oplossingen. Je kan sommige speakers met elkaar koppelen, maar dat moet uiteraard ook binnen Bluetooth bereik. 

Natuurlijk zie je dit ook vaak terug in het prijskaartje. WiFi is duurder, maar werkt beter als je meerdere speakers tegelijk wil gebruiken. Zeker op een grotere afstand!