iPhone 7 / 8 Plus externe batterijen

Nooit meer een lege iPhone 7 / 8 Plus

Voorkom dat u met een lege batterij komt te zitten met de iPhone 7 / 8 Plus batterijcase. We hebben voor u de bekende Juice Pack case van het merk Mophie.

Altijd een extra iPhone 7 / 8 Plus batterij opzak

Wanneer u uw iPhone 7 / 8 Plus zeer intensief gebruikt, zal de batterij op langere termijn sneller leeg raken. Als u dan ook vaak en lang onderweg bent of dat nu zakelijk of privé is, kan het voorkomen dat u met een lege batterij komt te zitten. Voor wanneer u in een belangrijke telefonische bespreking zit moet het niet gebeuren dat uw telefoon midden in het gesprek uit valt, met onze externe batterijen voorkomt u dat.

iPhone 7/ 8 Plus batterijcases 

U kunt uw iPhone 7 / 8 Plus op plekken opladen ook al zijn daar geen stopcontacten. De batterijcases, accu's en powerbanks zijn allemaal zeer compact en dus makkelijk mee te nemen, zo komt u nooit met een lege batterij te zitten. Verder zijn alle batterijcases voor de iPhone 7 / 8 Plus ontworpen en passen daarom ook perefect om uw iPhone 7 / 8 Plus, de camera, knoppen en andere aansluitingen blijven ook geheel bruikbaar. Naast het voorzien van een volle batterij beschermen onze iPhone 7 / 8 Plus batterijcases uw iPhone 7 Plus tegen valschade, krassen, stof en vuil.