iPhone 7 / 8 Plus externe batterijen

Nooit meer een lege iPhone 7 / 8 Plus

Voorkom dat je met een lege batterij komt te zitten met de iPhone 7 / 8 Plus batterijcase. We hebben voor je onder andere de bekende Juice Pack case van het merk Mophie. Met deze externe batterijen kun je overal waar je gaat je mobiel opladen, een stopcontact is niet meer noodzakelijk om ervoor te zorgen dat je verbonden kan blijven met de buitenwereld. Aarzel dus niet en bekijk eens onze externe batterijen!

Aanbieding
Aukey Powerbank 20.000 mAh met draadloze oplader

Normale prijs: € 69,99

Aanbieding prijs € 64,99

Aanbieding
Mophie Powerstation 10000 mAh zwart

Normale prijs: € 49,99

Aanbieding prijs € 32,99

Aanbieding
Mophie Juice Pack Air iPhone 7/8 Plus zwart

Normale prijs: € 109,99

Aanbieding prijs € 60,00

8 artikel(en)

Altijd een extra iPhone 7 / 8 Plus batterij opzak

Wanneer u uw iPhone 7 / 8 Plus zeer intensief gebruikt, zal de batterij op langere termijn sneller leeg raken. Als u dan ook vaak en lang onderweg bent of dat nu zakelijk of privé is, kan het voorkomen dat u met een lege batterij komt te zitten. Voor wanneer u in een belangrijke telefonische bespreking zit moet het niet gebeuren dat uw telefoon midden in het gesprek uit valt, met onze externe batterijen voorkomt u dat.

iPhone 7/ 8 Plus batterijcases 

U kunt uw iPhone 7 / 8 Plus op plekken opladen ook al zijn daar geen stopcontacten. De batterijcases, accu's en powerbanks zijn allemaal zeer compact en dus makkelijk mee te nemen, zo komt u nooit met een lege batterij te zitten. Verder zijn alle batterijcases voor de iPhone 7 / 8 Plus ontworpen en passen daarom ook perefect om uw iPhone 7 / 8 Plus, de camera, knoppen en andere aansluitingen blijven ook geheel bruikbaar. Naast het voorzien van een volle batterij beschermen onze iPhone 7 / 8 Plus batterijcases uw iPhone 7 Plus tegen valschade, krassen, stof en vuil.