iPhone 7 / 8 externe batterijen

Nooit meer een lege iPhone 7 / 8

Voorkom dat je met een lege batterij komt te zitten met de iPhone 7 / 8 batterijcase. We hebben voor je de bekende Juice Pack case van het merk Mophie. Deze externe batterijen zijn handig om mee te nemen, als je buiten bereik bent van een stopcontact waardoor een " normale" oplader niet gebruikt kan worden. Ideaal dus als je onderweg bent en je met een volle batterij aan wilt komen. 

18 artikel(en)

Een extra batterij voor uw iPhone 7 / 8

Wanneer u uw iPhone 7 / 8 zeer intensief gebruikt, zal de batterij op langere termijn minder lang mee gaan. Als u dan ook nog vaak en lang onderweg bent zowel zakelijk als privé, kan het voorkomen dat u met een lege batterij komt te zitten. Voor wanneer u in een belangrijke telefonische bespreking zit moet het niet gebeuren dat uw telefoon midden in het gesprek uit valt, met onze batterijcases gaat u dat tegen.

iPhone 7 / 8 batterijcases

U kunt uw iPhone 7 / 8 op plekken opladen ook al zijn daar geen stopcontacten. De batterijcases, accu's en powerbanks zijn allemaal zeer compact en dus makkelijk mee te nemen, zo komt u nooit met een lege batterij te zitten. Verder zijn alle batterijcases voor de iPhone 7 / 8 ontworpen en passen daarom ook perfect om uw iPhone 7 / 8, de camera, knoppen en andere aansluitingen blijven ook geheel bruikbaar. Naast het voorzien van een volle batterij beschermen onze iPhone 7 batterijcases uw iPhone 7 / 8 tegen valschade, krassen, stof en vuiltjes.