iPhone 7 / 8 externe batterijen

Nooit meer een lege iPhone 7 / 8

Voorkom dat u met een lege batterij komt te zitten met de iPhone 7 / 8 batterijcase. We hebben voor u de bekende Juice Pack case van het merk Mophie.

17 artikel(en)

Een extra batterij voor uw iPhone 7 / 8

Wanneer u uw iPhone 7 / 8 zeer intensief gebruikt, zal de batterij op langere termijn minder lang mee gaan. Als u dan ook nog vaak en lang onderweg bent zowel zakelijk als privé, kan het voorkomen dat u met een lege batterij komt te zitten. Voor wanneer u in een belangrijke telefonische bespreking zit moet het niet gebeuren dat uw telefoon midden in het gesprek uit valt, met onze batterijcases gaat u dat tegen.

iPhone 7 / 8 batterijcases

U kunt uw iPhone 7 / 8 op plekken opladen ook al zijn daar geen stopcontacten. De batterijcases, accu's en powerbanks zijn allemaal zeer compact en dus makkelijk mee te nemen, zo komt u nooit met een lege batterij te zitten. Verder zijn alle batterijcases voor de iPhone 7 / 8 ontworpen en passen daarom ook perfect om uw iPhone 7 / 8, de camera, knoppen en andere aansluitingen blijven ook geheel bruikbaar. Naast het voorzien van een volle batterij beschermen onze iPhone 7 batterijcases uw iPhone 7 / 8 tegen valschade, krassen, stof en vuiltjes.