Twelve South MacBook BookBook case

Een tas waarmee je vooruit kunt

Twelve South BookBook MacBook cases, bescherm uw MacBook goed. Maak uw MacBook uniek met een BookBook van Twelve South. Voorkom diefstal. U schuift uw MacBook in de fluweelzachte gevoerde binnenkant van de BookBook.
Sale
6 artikel(en)

De unieke BookBook voor MacBook

We hebben al een aantal Twelve South producten beoordeeld en hiervan genoten door de jaren heen. We waren al geïntrigeerd door de het idee van de originele BookBook case voor de MacBook Air en de iPhone en de iPad.

MacBook BookBook is anders

Ik schuif mijn MacBook normaal in een laptop sleeve ingebouwd in mijn rugzak. BookBook is echter anders …
De Twelve South BookBook voor MacBooks is gemaakt om zowel tijdens het gebruik van uw MacBook als tijdens het wegleggen van uw MacBook gebruikt te worden, uw MacBook wordt dus altijd beschermd tegen krassen, en levert een aardige mate van beveiliging tegen nieuwsgierige ogen, mensen zullen namelijk nooit verwachten dat er een MacBook in een oud boek zit! Wanneer geopend, trekt de BookBook meer toeschouwers dan welke case dan ook, maar dat is slechts een bewijs van zijn unieke ontwerp. Ontwerpen variëren van product tot product, en er zijn concurrenten die vergelijkbare cases leveren, maar TwelveSouth is bekend geworden met dit unieke product en is de beste producent op de markt voor mensen die op zoek zijn naar dit unieke vintage boek ontwerp.

TwelveSouth is niet verlegen over het feit dat het product is gemaakt met vintage look. Hand verouderd leder betekent dat het leer langs de ruggengraat lijkt te worden gevouwen. Dit betekent dat elke BookBook uniek zal zijn, maar het betekent ook dat je moet leren dat elke BookBook oneffenheden zal hebben. Het leer is zacht genoeg dat niet snel beschadigingen zal oplopen bij normaal gebruik. Een uniekere case dan een BookBook is er niet!

BookBook voor MacBook staat voor detail en kwaliteit

De ingewikkelde detaillering strekt zich uit tot de ritssluiting die zelfs ook van leer is met een vintage look. De Twelve South MacBook BookBooks zijn prachtig afgewerkt en van een unieke kwaliteit. De BookBook cases zijn verkrijgbaar in de kleuren rood/bruin en bruin en zijn voor alle MacBooks beschikbaar.