Twelve South MacBook BookBook case

Een tas waarmee je vooruit kunt

Twelve South BookBook MacBook cases, bescherm uw MacBook goed. Maak uw MacBook uniek met een BookBook van Twelve South. Voorkom diefstal. U schuift uw MacBook in de fluweelzachte gevoerde binnenkant van de BookBook.
Aanbieding
Aanbieding
Twelve South BookBook Vol. 2 MacBook 12"

Normale prijs: € 89,99

Aanbieding prijs € 79,99

Aanbieding
3 artikel(en)

De unieke BookBook voor MacBook

We hebben al een aantal Twelve South producten beoordeeld en hiervan genoten door de jaren heen. We waren al geïntrigeerd door de het idee van de originele BookBook case voor de MacBook Air en de iPhone en de iPad.

MacBook BookBook is anders

Ik schuif mijn MacBook normaal in een laptop sleeve ingebouwd in mijn rugzak. BookBook is echter anders …
De Twelve South BookBook voor MacBooks is gemaakt om zowel tijdens het gebruik van uw MacBook als tijdens het wegleggen van uw MacBook gebruikt te worden, uw MacBook wordt dus altijd beschermd tegen krassen, en levert een aardige mate van beveiliging tegen nieuwsgierige ogen, mensen zullen namelijk nooit verwachten dat er een MacBook in een oud boek zit! Wanneer geopend, trekt de BookBook meer toeschouwers dan welke case dan ook, maar dat is slechts een bewijs van zijn unieke ontwerp. Ontwerpen variëren van product tot product, en er zijn concurrenten die vergelijkbare cases leveren, maar TwelveSouth is bekend geworden met dit unieke product en is de beste producent op de markt voor mensen die op zoek zijn naar dit unieke vintage boek ontwerp.

TwelveSouth is niet verlegen over het feit dat het product is gemaakt met vintage look. Hand verouderd leder betekent dat het leer langs de ruggengraat lijkt te worden gevouwen. Dit betekent dat elke BookBook uniek zal zijn, maar het betekent ook dat je moet leren dat elke BookBook oneffenheden zal hebben. Het leer is zacht genoeg dat niet snel beschadigingen zal oplopen bij normaal gebruik. Een uniekere case dan een BookBook is er niet!

BookBook voor MacBook staat voor detail en kwaliteit

De ingewikkelde detaillering strekt zich uit tot de ritssluiting die zelfs ook van leer is met een vintage look. De Twelve South MacBook BookBooks zijn prachtig afgewerkt en van een unieke kwaliteit. De BookBook cases zijn verkrijgbaar in de kleuren rood/bruin en bruin en zijn voor alle MacBooks beschikbaar.

MacBook tassen

Neem je MacBook veilig mee op reis

Bescherm jouw MacBook tegen krassen en valpartijen. Dan kun je er nog lang gebruik van maken, want MacBooks zijn niet goedkoop! Onze tassen zijn van bekende merken zoals Knomo en dbrabante1928 en zijn van hoge kwaliteit - precies wat je voor je MacBook nodig hebt.

Knomo

De tassen van Knomo staan al sinds jaren bekend om de hoge kwaliteit en het elegante design. Er zijn tassen in verschillende kleuren en vormen beschikbaar - rugzakken, briefcases en meer - ontdek nu het assortiment bij SB Supply!

Twelve South

De BookBook oplossing van Twelve South heeft een mooi design en is tegelijk functioneel. Je kunt de MacBook de hele dag in de case laten en de aansluitingen blijven steeds toegankelijk. De BookBook is in verschillende maten en designs beschikbaar - voor ieder wat wils!

dbramante1928

De tassen van dbramante1928 zijn van uitstekende kwaliteit en hoogwaarig leer gemaakt. De rits is stevig en de tas beschermt jouw MacBook veilig en met een elegant design. Ook deze tassen zij in verschillende maten en kleuren beschikbaar. Ontdek nu of er ook voor jouw een passende tas tussen zit!