Merge Virtual-Reality bril grijs

PRE-ORDER, zo spoedig mogelijk leverbaar
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€ 69,99

Met de Merge Virtual-Reality bril grijs waan je je in een andere wereld, waar en wanneer je ook maar wilt. Geniet van toffe ervaringen met deze bril.


- Ook geschikt voor mensen die een bril dragen
- Makelijk schoon te maken materiaal
- Lenzen: 42mm

€ 69,99
met gratis verzending!

Merge Virtual-Reality bril grijs

Met de MERGE VR-bril en je eigen smartphone kun je virtual reality-ervaringen meemaken die al je zintuigen omvatten. De universele VR-bril is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar en compatibel met zowel iOS- als Android-apparaten. Met deze bril worden dromen van vliegen door de ruimte of zwerven door een fantasiewereld realiteit.

Het ontwerp onderscheidt de bril van soortgelijke producten: de bril is gemaakt van hoogwaardig, robuust en toch zacht en flexibel schuim, zodat ze op elk gezicht passen. Het duurzame materiaal is schokbestendig, gemakkelijk te reinigen en daarom zeer hygiënisch. Voor een optimale waarneming kunnen de lenzen worden verplaatst en individueel worden aangepast aan de oogafstand. Geïntegreerde ingangstoetsen aan beide zijden maken interactie mogelijk met verschillende VR-toepassingen en elimineren de noodzaak voor een controller. Omdat de glazen zijn ontworpen voor dagelijks gebruik, kunnen ze gemakkelijk overal mee naar toe worden genomen.

Compatibel met iOS en Android, evenals VR-apps en 360-graden video's die al beschikbaar zijn in de Apple App Store en Google Play Store.

Artikelnummer SBT450
Fabrikantcode VRG-01MG-EU
EAN-code 0854590007303
Geschikt voor: Nee
Merk Merge
Kleur Grijs (Space Gray)
Materiaal Nee
Inch-maat Nee
Kabellengte Nee
Product afmetingen Nee
Aansluitingen Nee