Steelplay MetalTech Wired Controller Ruby Red

Uitverkocht. Niet meer leverbaar
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€ 39,99

De Steelplay MetalTech Wired Controller Ruby Red zorgt ervoor dat jij voorsprong krijgt op de tegenstander en helpt het verbeteren van jouw gameprestaties. Wat deze controller nou echt bijzonder maakt is de vier extra knoppen aan de achterzijde, deze kun je gemakkelijk zelf programmeren.


- Bedraad met USB-aansluiting (2,8 meter)
- Dual vibratie systeem
- Touchpad
- 4 extra knoppen aan de achterzijde
- LED-licht
- 3,5 mm jack audioaansluiting
- Geschikt voor PS4, PS3 en PC

Geschikt voor: Playstation 4
€ 39,99

Met de Steelplay MetalTech Wired Controller Ruby Red krijg jij een voorsprong op de tegenstader maar ook verbeteren jouw gameprestaties door deze controller. Deze controller beschikt over alles dat je kent van de traditionele PS4 controller.

Wat deze controller jou nou een streepje voorgeeft in de game zijn de 4 extra knoppen aan de achterzijde, die kun je gemakkelijk zelf programmeren naar jou wensen zodat je het beste uit je game kunt halen. Het touchpad van deze game controller is iets anders dan dat je gewend bent van een PS4 controller, deze kun je namelijk alleen maar gebruiken als knop. Verder zijn wel alle andere knoppen hetzelfde als de PS4 controller.

De controller is bedraad en makkelijk met je apparaat te koppelen door een 2,8 meter lange kabel met een USB-aansluiting. Door de lange kabel heb je veel ruimte om te zitten waar je wil. 

Je kunt de controller gebruiken op verschillende apparaten zoals: PS4, PS3 en PC.

Artikelnummer SBV458
Fabrikantcode JVAPS400112
EAN-code 3760210990672
Geschikt voor: Playstation 4
Merk Steelplay
Kleur Rood