Gear4U Streaming Microfoon met arm bundel

Een vervangend product is beschikbaar.
Steelplay Pro HD Streamers Pack 4 in 1
PRE-ORDER, zo spoedig mogelijk leverbaar
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Aanbieding

Normale prijs: € 99,99

Aanbieding prijs € 79,00

met gratis verzending!

De Gear4u Streaming Microfoon bundel met arm maakt het mogelijk met een heldere stem te kunnen streamen of samen te werken in de spannendste spel scenario's. Dankzij de vooruitstrevende technologie is er geen ruis meer in je stem te vinden en kun je je vrienden of publiek altijd toespreken zonder onderbreking.


- Arm inbegrepen
- Ruisloos
- Professionele toevoeging aan setup

Normale prijs: € 99,99

Aanbieding prijs € 79,00

met gratis verzending!

Gear4U Full HD Streaming Microfoon

Het streamen is explosief toegenomen. Nu kun je met een super microfoon games spelen met je vrienden of wellicht een stream carrière starten. De Gear4U Streaming Microfoon helpt je om jouw dromen waar te maken. Deze streamer-set voor beginners biedt je een oplossing om meteen te beginnen met streamen met deze 6-delige microfoon bundel!

Geen ruis meer op jouw gaming streams met deze microfoon

Deze superieure microfoon zorgt voor streaming audio met een frequentierespons tot 16.000 Hz, een impedantie van 1000 ohm en een gevoeligheid die -38 +/- 2Db kan bereiken. De microfoon kan iedereen installeren met de eenvoudige USB-plug-in zodat jw vandaag een nieuwe carrière kan starten.

Maak jouw game-setup compleet met de USB microfoon

Het dunne, slanke metalen schaarstandaard maakt het mogelijk de microfoon aan het bureau te bevestigen. Hierdoor zal de microfoon altijd op een goede hoogte staan en houd je je vloer schoon. Hiernaast zal de microfoonbehuizing dankzij de aluminiumlegering uitstraling van jouw setup niet verstoren. Je kunt dus nog steeds blijven pronken met jouw game-setup.

Alles mogelijk met deze studio microfoon  

Deze microfoon biedt een hoge audiohelderheid in vergelijking met gaming-headsets, zo kun je met je team communiceren zonder een schot te missen. Nog steeds slechts één plug-in verwijderd van een perfecte gaming-audiokwaliteit met de signaal-ruisverhouding van 78 dB.

In doos:

1x Condensator microfoon
1x Schokdemper
1x Audio kabel
1x Anti-wind schuim dop
1x Schaarstandaard voor microfoon
1x Popfilter
1x Handleiding

Artikelnummer SBW544
Fabrikantcode 5713552003874
EAN-code 5713552003874
Merk Gear4U
Kleur Zwart
Materiaal Aluminium