iPhone 5(S)/SE koptelefoons & oortjes

Biedt het juiste geluid

Wil je andere mensen niet storen terwijl je volop van je iPhone 5(S)/SE muziek geniet? Of zijn je Apple oordopjes aan vervanging toe of zoek je een kwalitatief goede set met oordopjes voor je iPhone 5(S)/SE? Dan is een iPhone 5(S)/SE koptelefoon een geschikte keuze. Tijdens het sporten, in de trein of gewoon thuis, een iPhone headset laat je nog beter genieten van uw favoriete muziek. Hieronder vind je het actuele assortiment van iPhone 5(S)/SE oortjes van merken zoals Apple en BeoPlay.

Aanbieding
Griffin TuneBuds In-Ear Hoofdtelefoon Wit

Normale prijs: € 13,99

Aanbieding prijs € 11,99

Aanbieding
Aanbieding
Apple Airpods

Normale prijs: € 189,00

Aanbieding prijs € 179,00

3 artikel(en)

Bent u op zoek naar iPhone 5(S)/SE oordopjes die bij u passen? Dan bent u bij SB Supply aan het juiste adres. Ons assortiment bestaat uit tientallen oortjes en oordopjes met een enorme diversiteit aan functies. Natuurlijk hebben we naast de Apple iPhone 5(S)/SE oortjes ook nog andere merken zoals Griffin, Monster en nog meer.

We hebben voor u de beste merken met de beste kwaliteit koptelefoons. Bij SB Supply hebben we voor verschillende gelegenheden iPhone 5(S)/SE oortjes/koptelefoons, voor tijdens het sporten hebben we speciale oortjes die goed blijven zitten zodat u daar geen last van heeft, wanneer u aan het ontspannen bent hebben we de koptelefoons ze rusten zacht op uw oren dus heeft u niet door dat u ze op heeft.