Petcube Bites 2L

Uitverkocht. Niet meer leverbaar
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Aanbieding

Normale prijs: € 159,95

Aanbieding prijs € 149,00

met gratis verzending!

The Petcube Bites 2 vernieuwt het gooien van traktaties met aanpasbare afstanden en compatibiliteit met kleine en grotere traktaties. Het fungeert zowel als een huisdiercamera, een interactieapparaat en een Amazon Echo, en biedt veelzijdige plaatsingsopties. Bovendien is het de enige traktatie-gooiende camera op de markt met dual-band Wi-Fi. Met uitgebreide geluids- en bewegingsdetectie, hoogwaardige cameramogelijkheden en eenvoudige installatie, biedt het een naadloze ervaring voor het monitoren van huisdieren.


- Huisdieren behandelen op afstand
- Een oogje houden op je harige vrienden
- Geluids- en bewegingsdetectie
- Stabiele connectiviteit

Normale prijs: € 159,95

Aanbieding prijs € 149,00

met gratis verzending!

Petcube Bites 2L

De Petcube Bites 2L vernieuwt het gooien van traktaties met aanpasbare afstanden en compatibiliteit met grotere traktaties. Het fungeert zowel als een huisdiercamera als een Amazon Echo, biedt veelzijdige plaatsingsopties en is de enige dual-band Wi-Fi traktatie-gooiende camera op de markt. Met uitgebreide geluids- en bewegingsdetectie, hoogwaardige cameramogelijkheden en eenvoudige installatie, biedt het een naadloze ervaring voor het monitoren van huisdieren. Leg moeiteloos schattige momenten vast met de mogelijkheid om beeldmateriaal en screenshots direct op je apparaat op te slaan.

Nauwkeurig traktatie gooien voor je huisdier

De Petcube Bites 2 onderscheidt zich door je de keuze te geven uit drie afstanden bij het gooien van traktaties via de app. In tegenstelling tot andere traktatie-gooiende camera's die willekeurig of op vooraf ingestelde afstanden schieten, biedt de Bites 2 een nauwkeurigheid. Deze functie is vooral handig als je meerdere huisdieren hebt, waardoor je het gooien van traktaties voor elk dier kunt aanpassen, zodat zelfs de verlegensten hun deel krijgen. De Bites 2 staat bekend om het gooien van meer kattentraktaties dan verwacht en werkt uitzonderlijk goed met grotere traktaties.

Hoogwaardige cameramogelijkheden en opslaan van beeldmateriaal

Uitgerust met typische camerakwaliteit neemt de PetCube Bites 2 op in volledige HD 1080p met nachtzicht en 4x digitale zoom, waardoor helder en gedetailleerd beeldmateriaal ontstaat. Kijk je naar een live stream en doet je huisdier iets schattigs? Met de Petcube Bites 2 kun je die momenten eenvoudig vastleggen door op de camera- of videopictogrammen te tikken, waardoor kostbaar beeldmateriaal of screenshots rechtstreeks naar je apparaat worden opgeslagen.

Uitgebreide geluids- en bewegingsdetectie

De Petcube Bites 2 blinkt uit in het detecteren van algemene geluiden en bewegingen, zelfs zonder een betaald plan. Door je te abonneren op Petcube Care ontgrendel je geavanceerde meldingen voor specifieke geluiden zoals miauwen, blaffen, evenals meldingen voor bewegingen van huisdieren en mensen.

Exclusieve Dual-Band Wi-Fi-mogelijkheid

Opvallend op de markt is de Petcube Bites 2 de enige traktatie-gooiende huisdiercamera met dual-band Wi-Fi-mogelijkheden. Als je een dual-band Wi-Fi-router hebt, ervaar je een snellere en stabielere videofeed en app-verbinding in vergelijking met traditionele 2.4 GHz huisdiercamera's. Let op dat voor dual-band Wi-Fi-compatibiliteit het essentieel is om te kiezen voor de standaard Petcube Bites 2, aangezien de Bites 2 Lite exclusief werkt op 2.4 GHz.

Eenvoudige installatie, montage en gebruiksvriendelijke bediening

Aan de slag gaan is een fluitje van een cent met de Petcube Bites 2. Steek hem gewoon in het stopcontact, download de app en volg de instructies op het scherm om hem met Wi-Fi te verbinden. Het hele proces duurt slechts enkele minuten, waardoor een probleemloze ervaring wordt geboden. Of je hem nu op een tafel wilt plaatsen of aan de muur wilt bevestigen, de Petcube Bites 2 past zich aan beide opties aan. Met gripmateriaal aan de onderkant blijft hij stabiel op tafels staan, terwijl ingebouwde montagegaten de mogelijkheid bieden om hem veilig aan de muur te bevestigen met schroeven, een exclusieve functie onder huisdiercamera's.

Artikelnummer SBZ366
Fabrikantcode 0854592007387
EAN-code 0854592007387
Merk Petcube
Kleur Wit