Twelve South BookBook iPhone 11 Pro zwart

In bestelling, leverbaar binnen 1 à 2 weken
Aanbieding

Normale prijs: € 69,99

Aanbieding prijs € 59,99

De Twelve South BookBook iPhone 11 Pro zwart is een prachtig ontworpen portemonnee hoesje, met hands-free stand en verwijderbare shell, die allemaal in een vintage lederen boek zijn verpakt. BookBook heeft vakjes voor je ID, kaarten en geld. Wil je een video bekijken of FaceTimen met familie? BookBook vouwt in een displaystandaard voor handsfree gebruik overal. Ongeacht je behoeften, deze multifunctionele case heeft wat je zoekt.
Geschikt voor: Apple iPhone 11 Pro

Normale prijs: € 69,99

Aanbieding prijs € 59,99

met gratis verzending!

Twelve South BookBook iPhone 11 Pro zwart

Een portemonnee hoesje en een hands-free stand: alles in een

BookBook voor iPhone is een prachtig ontworpen portemonnee hoesje met een hands-free stand en dat allemaal in een leren boek verpakt. BookBook biedt de mogelijkheid om je ID, pasjes en geld te bewaren. Wil je een video met familie bekijken of FaceTimen? BookBook kan in een displaystandaard geplaatst worden voor handsfree gebruik waar je ook bent. BookBook heeft een hoesje die je iPhone beschermt. Ongeacht je behoeften, dit functionele hoesje beschermt je iPhone 11 Pro.

Bescherming en toegang
De BookBook-wallet iPhone 11 Pro cases biedt niet alleen bescherming, maar zorgt er ook voor dat het scherm en de knoppen van je iPhone volledige toegankelijk blijven. Daarnaast kunt je je iPhone opladen zonder deze uit de BookBook te verwijderen.

Gebruiksgemak
Ook aan je ID-kaart of rijbewijs is gedacht aangezien hier een doorzichtig venster voor is gemaakt, zodat je je ID-kaart of rijbewijs niet uit je BookBook hoeft te halen. Mocht je je identiteitsbewijs toch uit je portefeuille moeten halen, dan heeft het venster een handige opening voor je duim waarmee je je identiteitsbewijs gemakkelijk naar buiten kunt schuiven. De portefeuille bevat verticale sleuven (4 sleuven) en een horizontaal vak voor bankpassen, creditcards, contant geld en bonnetjes.

Twee cases in een
Nieuw aan de BookBook is de verwijderbare hardcase (cradle). Om je iPhone zit de hardcase en deze klik je in de BookBook. Soms is het niet handig om de gehele BookBook case in een standaard te zetten of mee te nemen, daarom kun je de hardcase uit de BookBook nemen.

Kenmerken:

- Een portemonneehoesje en een hands-free stand
- Mogelijkheid om pasjes en geld op te bergen
- Displaystandaard bruikbaar waar je ook bent
- Het functionele hoesje beschermt je iPhone 

Artikelnummer SBU667
Fabrikantcode 3547725
EAN-code 0811370022741
Geschikt voor: Apple iPhone 11 Pro
Merk Twelve South
Kleur Zwart
Materiaal Nee
Inch-maat Nee
Kabellengte Nee
Product afmetingen n.v.t.
Aansluitingen Nee