Blog

Welk Apple bandje is geschikt voor mij? De complete gids!

Al bij de release van de eerste Apple Watch maakte Apple één ding duidelijk: de Apple Watch kan aan elke persoonlijkheid worden aangepast! Niet alleen het scherm van de Apple Watch kan worden aangepast, maar ook in de Apple Watch-bandjes kan worden gevarieerd en aangepast worden aan iemands voorkeuren. Het probleem is echter dat Apple, afgezien van enkele voor de hand liggende tips, het de consument niet gemakkelijk heeft gemaakt om te weten welke bandjes geschikt zijn voor hem of haar, of hoe hij of zij moet kiezen uit de vele beschikbare opties (kleuren, afmetingen, materialen, overlays, enz.).

Bekijk deze blog voor een complete gids om meer te weten te komen over de verschillende Apple Watch-bandjes, zodat je perfect kunt beslissen welk bandje het beste bij jou past!

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Swen Heijstee

Gaming stoel voor zware mensen / Gaming stoel voor lange mensen

Game stoelen voor langere of zwaardere mensen zijn een probleem op zich, bijna alle game stoelen die je ziet bij je favoriete gamers, streamers of Youtubers, hebben een lengte en gewicht beperking die niet alle mensen passen.

Maar maak je geen zorgen, er zijn uitstekende game stoelen voor langere en zwaardere mensen. Die eigenlijk ook nog eens comfortabeler zijn dan hun tegenhangers. 

In deze blog laten we je weten waar je op moet letten bij je aankoopbeslissing en welke game stoel schikt is voor jou!

Lees meer
Geplaatst in Gaming door Swen Heijstee

Wat is het beste iPad hoesje?

Welk iPad hoesje is het beste? Welk hoesje biedt de meeste bescherming? Deze vraag wordt ons bij SB Supply bijna dagelijks gesteld en hij is terecht. Je betaalt zoveel geld voor een nieuwe tablet en je wilt niet dat er bij de eerste keer vallen een barst of een kras in komt. Daarom heb je betrouwbare en hoogwaardige bescherming voor je iPad nodig. In deze blog geven wij je aanbevelingen voor de beste bescherming in verschillende situaties.

Lees meer
Geplaatst in iPad door Swen Heijstee
Labels:

Welke iPhone is geschikt voor mij?

Meer en meer mensen willen een iPhone bezitten. Er zijn echter enkele verschillen tussen de momenteel verkrijgbare iPhone-modellen waarmee je rekening moet houden bij het nemen van jouw beslissing. Wanneer je een nieuwe iPhone kiest, heb je niet alleen de keuze tussen verschillende kleuren, maar ook tussen de grootte van het scherm, de materialen en natuurlijk de verschillende mogelijkheden. In deze blog laten we je kennismaken met de iPhones die momenteel verkrijgbaar zijn, zodat je op basis van je interesses kunt beslissen welke iPhone het best bij je past!

Lees meer
Geplaatst in iPhone door Swen Heijstee
Labels:

Wat is de beste screenprotector?

Je hebt een nieuwe mobiele telefoon gekocht en nu wil je dat hij perfect beschermd is. Het scherm is het meest gevoelige deel van jouw smartphone, dus het is belangrijk om aan de bescherming ervan te denken. Welke opties er zijn om het scherm te beschermen lees je in deze blogpost. 

Lees meer

Onze kantoor essentials

Bijna geen een beroep of school werkt zonder computers, tablets of smartphones. Maar al deze technische verrijkingen op kantoor of in de klas lijden soms tot problemen: een lege batterij, slechte internet verbinding of weinig opslagruimte. Dit leidt er toe dat we niet zo productief kunnen werken als we wel zouden willen. In deze blog vertellen we je alles over enkele gadgets en accessoires die je niet kunt missen op kantoor of in de klas.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Swen Heijstee

Galaxy S21 vs. iPhone 12

De strijd tussen Apple en Samsung is al jaren aan de gang. Beide merken hebben weer een reeks aan nieuwe modellen op de markt gebracht. In deze blog bekijken we de nieuwste iPhone- en Galaxy-modellen op een neutrale manier om je te helpen beslissen. 

Lees meer
Geplaatst in iPhone door Swen Heijstee

Is mijn iPhone 12 waterdicht?

Een leven zonder smartphone is moeilijk voor te stellen. Of het nu voor het dagelijks leven, het werk of hobby's is, we gebruiken onze smartphone voor alles. Om jarenlang gebruik te maken van je iPhone is het belangrijk te weten aan welke gevaren je je iPhone liever niet blootstelt. Vandaar de vraag: Is mijn iPhone 12 waterdicht? Of alleen waterbestendig? Waar nou precies het verschil ligt en of je je iPhone 12 zorgeloos mee kunt nemen naar het strand of zelfs het water in, leggen we in deze blog uit!

Lees meer
Geplaatst in iPhone door Swen Heijstee

Galaxy S21 - De nieuwe Samsung Telefoons

Welke van de drie nieuwe Samsung S21 modellen kan ik het beste kopen?
Die vraag stellen veel mensen zich na het zien van de drie flitsende nieuwe apparaten uit Samsungs immens populaire Galaxy-lijn.

In deze blog gaan we uitzoeken wat de verschillen zijn en welk Samsung S21 model het beste bij jou past.

Lees meer
Geplaatst door Max van den Hurk
Item 1 tot 10 van 196