Wahoo Fitness ELEMNT BOLT V2 & TICKR & RPM Bundel

Uitverkocht. Niet meer leverbaar
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€ 369,99
met gratis verzending!
Lees meer over Wahoo Fitness.

Met de Wahoo Fitness ELEMNT BOLT V2 Bundel heb je alles wat je nodig hebt voor de vrijheid om te zwerven op je volgende rit! De ELEMNT BOLT V2 GPS fietscomputer heeft krachtige, on-device navigatie opties inclusief turn-by-turn aanwijzingen. De Wahoo fietscomputer met een kleurenscherm in combinatie met het kristalheldere 2,2" Gorilla Glass© scherm en een omgevingslichtsensor, maakt dit het zien van jouw routes en gegevens gemakkelijker, zodat jij je weer op je rit kunt concentreren. Het is super eenvoudig in te stellen en aan te passen met de gratis companion app en beschikt over dual-band technologie, draadloze verbinding & uploads, vooraf geladen wereldwijde kaarten en routes, en nog veel meer. De TICKR hartslagmonitor, RPM snelheidssensor en koppelt naadloos met de ELEMNT BOLT V2, zodat je live en nauwkeurige prestatiegegevens krijgt.

€ 369,99
met gratis verzending!

Wahoo Fitness ELEMNT BOLT V2 Bundle

Wahoo Fitness ELEMNT BOLT V2 GPS fietscomputer

De ELEMNT BOLT V2 is zeer gebruiksvriendelijk om in te stellen. Alle instellingen worden via de Wahoo ELEMNT companion app gedaan en je hoeft geen ingewikkelde menu’s op het toestel door te lopen. Gewoon je intuïtie volgen en voor je het weet is de computer ingesteld en klaar voor gebruik.

Aerodynamische fietscomputer

Wahoo was de eerste die een computer en houder ontwikkelde die samenwerken, waardoor een echt aerodynamische fietscomputer ontstond. De volledig geïntegreerde ELEMNT BOLT biedt een gestroomlijnd platform om luchtweerstand te verminderen en het ontwerp aan de voorkant plaatst jouw prestaties in het middelpunt.

Makkelijke knoppen 

De ELEMNT BOLT heeft drie gebruiksvriendelijke knoppen aan de voorkant. Dankzij de plaatsing en het voelbare gevoel kun je ze moeiteloos vinden en door de trainingsschermen schakelen, zelfs als je handschoenen draagt. Zo hoef je minder naar beneden te kijken en kun jij je meer op je rit concentreren.

Trainen met een doel

ELEMNT BOLT is volledig geïntegreerd met TrainerRoad, TrainingPeaks en Today's Plan. Vind snel trainingsplannen en voer gestructureerde workouts uit die je buiten of binnen kunt rijden op elke Wahoo Smart Trainer. Jouw trainingsgegevens worden altijd automatisch teruggestuurd naar de apps, waardoor het eenvoudig is om je prestatiedoelen in te stellen, bij te houden en te bereiken.

Ontdek meer

Met 16 GB aan on-board opslagruimte heb je de mogelijkheid om meer kaarten, meer raceparcoursen en meer routepakketten op te slaan, zodat je prioriteit kunt geven aan je trainingsbehoeften, niet aan de opslagbehoeften van je fietscomputer.

Kleurenscherm

Een levendig, contrastrijk 64-kleurenscherm gebruikt selectief accentkleuren op aanpasbare, goed leesbare grafieken en diagrammen om je in één oogopslag kritische route- en prestatiegegevens te geven. Zelfs bij weinig licht zijn je gegevens gemakkelijk te zien met de ELEMNT BOLT's omgevingslichtsensor, zodat je kunt blijven trainen, ongeacht de omstandigheden. 

LED sensoren

ELEMNT BOLT is uitgerust met programmeerbare LED-indicatoren die een betere manier bieden om routes te volgen, prestaties te controleren en gefocust te blijven met niet meer dan een oogopslag.

 

 

Wahoo Fitness TICKR Heart Rate Monitor Stealth

De Wahoo TICKR Stealth is een hartslagsensor met zowel ANT+ als Bluetooth Smart. Hierdoor is de TICKR Stealth te gebruiken met producten met ANT+ zoals sporthorloges en fietscomputers maar ook te koppelen aan een smartphone met Bluetooth 4.0 (Smart).

- Gericht trainen op basis van de hartslag, waardoor doelen gemakkelijker kunnen worden bereikt

- Werkt op basis van Bluetooth 4.0 of ANT+ met smartphone, gps-horloge of fietsnavigatie 
- Werkt zowel met iOS als Android besturingssystemen (minimaal Android 4.3 icm Bluetooth 4.0 of nieuwer) 
- Zorgt ervoor dat er gericht getraind kan worden op een bepaalde hartslag, waardoor doelen gemakkelijker kunnen worden bereikt
- Comfortabele elastische band die gemakkelijk te plaatsen en verwijderen is
- Inclusief verstelbare borstband (58 - 122 cm)
- Koppelt met 3 Bluetooth apparaten tegelijk

 

 

Wahoo Fitness RPM Speed & Cadence Bundel

Met de Wahoo RPM Speed & Cadence sensoren kun je de data van tijdens het fietsen vastleggen. Koppel de sensoren aan jouw iPhone, Android apparaat of fietscomputer om gemakkelijk en accuraat gegevens te verzamelen voor het optimaliseren van jouw fietstraining. Je kunt na de rit jouw gegevens uploaden naar je favoriete trainingsplatform met maar een druk op de knop.

Kenmerken:

- De RPM Speed wordt bevestigd op het voorwiel
- De RPM Cadence heeft sledebevestigingsopties
- LED voor een zichtbare verbinding
- Universeel geschikt voor alle fietsen
- Slank design en installeert binnen een paar seconden

Specificaties:

ELEMNT BOLT V2 SPECS
Onderdeelnummer: WFCC5
Afmetingen: 3.05" x 1.86" x .84"
Schermgrootte: 2.2 inch / (55.9 mm)
Schermresolutie: 320x240
Gewicht: 2.4 oz (68,38 gram)
Batterij: Oplaadbaar via USB
Batterijlevensduur: 15 uur
Waterdicht: IPX7 (waterdicht tot 5 ft)
Ondersteunde satellieten: GPS, GLONASS, BEIDOU Galileo, en QZSS
Bedrijfstemperatuur:  -20°C tot 50°C


TICKR SPECS
Afmetingen (LxBxH): 2.75" x .5" x 1.5"
Gewicht: 8,5 gram (zonder bandje)
Batterij: CR2032
Levensduur batterij: Tot 12 maanden
Zweetbestendig: Ja (met de hand wasbare band)
Waterdichtheid: IPX7 (waterdicht tot 5 ft)
Lengte bandje: Verstelbaar van 24" tot 48" (uitgerekt)


RPM CADANS & RPM SNELHEID SPECS
Afmetingen (LxBxH): 1.25" x.75" x 1"
Gewicht: 7 gram
Batterij: CR2032
Levensduur batterij: Tot 12 maanden
Water rating: IPX7 (waterdicht tot 5 ft)
Draadloze signaalsterkte: Tot 10 meter

 

Artikelnummer SBX031
Fabrikantcode WFCC5B
EAN-code 0850010131474
Merk Wahoo Fitness
Kleur Zwart
Materiaal Hard plastic (Polycarbonaat)