Wahoo Fitness KICKR Core

Uitverkocht. Niet meer leverbaar
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Aanbieding

Normale prijs: € 799,00

Aanbieding prijs € 589,00

met gratis verzending!
Lees meer over Wahoo Fitness.

De nieuwe Wahoo KICKR Core is de perfecte wielrentrainer voor thuis. Voor topsporters is het algemeen bekend dat slimme trainers de meest efficiënte wielertrainingen bieden. In de afgelopen jaren heeft Wahoo een reputatie opgebouwd bij de fietsgemeenschap voor het produceren van fietsproducten van wereldklasse. Om deze wielrenners te helpen hun training naar een ander niveau te tillen, heeft de KICKR Core nieuwe en verbeterde functies. De KICKR Core combineert de prestaties van de KICKR Power met een vereenvoudigd ontwerp. De nieuwste KICKR Core biedt nauwkeurig vermogen en een stille trainingservaring voor fietsers.


- Geruisloos fietsen
- Snel en gemakkelijk te monteren
- Compatibel met Wahoo producten en apps
- Nieuwe vliegwieltechniek voor realistische rijervaring

Normale prijs: € 799,00

Aanbieding prijs € 589,00

met gratis verzending!

Wahoo Fitness KICKR Core

De KICKR Core is de nieuwste slimme indoor fietstrainers uit het Wahoo assortiment. Het levert een realistische, nauwkeurige en stille indoor trainingservaring door gebruik te maken van het bewezen vliegwiel en de nieuwe geavanceerde technieken van de Wahoo's indoor fietstrainer. Sluit de achteras van je fiets aan op de KICKR Core en begin meteen met jouw work-out. De KICKR Core indoortrainer is gebouwd om al jouw indoortrainingen mogelijke te maken, sluit er zelfs compatibe apps of Wahoo apparaten via Bluetooth Smart, ANT+ en ANT+ FE-C op aan.

De smart hometrainer met een realistisch ritgevoel

Door gebruik te maken van de bewezen vliegwieltechnologie levert de KICKR Core realistische, nauwkeurige en stille indoor trainingservaringen die je van Wahoo verwacht. De KICKR Core is gemaakt van robuust staal, blijft op zijn plaats terwijl jij druk bezig bent met je fietswork-out. Door het duurzame design en stevige onderdelen is hij bestand tegen jarenlang intensief gebruik. Stel de weerstands- of vermogensdrempel in via de door jouw gekozen app of computersoftware voor de meest efficiënte training die mogelijk is.

Perfecte indoor fietstrainer voor outdoor ervaring

KICKR Core biedt kracht, snelheid en afstand tijdens je indoorrit. Rijd langs virtuele routes en geo-gesynchroniseerde video's om de meest meeslepende indoor trainingservaring te ervaren. Download apps zoals Zwift, Fulgaz en Rouvy op je smartphone of tablet om de trainingservaring naar een nog gedetaileerder vast te leggen. KICKR Core levert de nauwkeurigheid en het reactievermogen die nodig zijn om de moeilijkste op kracht gebaseerde trainingssessies aan te kunnen.

Koppel Wahoo apparaten aan de KICKR Core crosstrainer

KICKR Headwind brengt innovatieve klimaatbeheersing naar je indoor trainingservaring. Koppel deze aan je KICKR Core en naarmate je snelheid of hartslag toeneemt, neemt ook de ventilatorsnelheid toe. Sluit de KICKR Core aan op een ELEMNT-fietscomputer om ritten opnieuw te beleven of geplande trainingen uit te voeren. In combinatie met de KICKR Core slimme trainer, zal de KICKR Climb indoor-helling simulator beklimmingen tot 20% en afdalingen tot -10% matchen met fysieke hoogteverschillen.

KICKR CORE Specificaties:

· afm.: ca. 51 x 58 x 48 cm
· compatibele wielmaten: 24 inch RR / 24 inch MTB / 650c RR / 26 inch MTB / 700c RR / 650b MTB / 29 inch MTB
· naven: 130/135 mm QR, 12x142 steekas en 12x142 steekas
· aandrijving: Shimano/SRAM compatibele freewheelbody met 8/9/10/11/-speed cassette (bij 8/9/10-speed achterderailleur is de Wahoo afstandsring voor de montage nodig)
· maximale weerstand: 1800 Watt
· max. stijgings-/dalingssimulatie: 16 %
· cadansmeting: RPM cadanssensor (meegeleverd)
· weerstand: elektromagnetisch
· ondersteuning van vermogensmeters van andere aanbieders
· nauwkeurigheid: + / - 2 %
· connectiviteit: ANT+, ANT+ FE-C en Bluetooth
· compatibel met iOS / Android / PC (Mac en Windows)
· software-updates via download
· max. belastbaar tot 113,50 kg
· stroom: 100-240V~1.5A 50-60 Hz
· gewicht wiel: ca. 5,4 kg
· riem: Gates Carbon Drive
· gewicht: ca. 18,4 kg

In de doos:

- Wahoo Fitness KICKR Core Smart Trainer 
- 220V AC adapter (LTE60E-S2-1)
- Quick release (gemonteerd)
- 1,8 mm as spacer (voor 8/9/10-speed cassettes)
- Adapter voor snelspanners van 130 mm en 135 mm (gemonteerd)
- Adapter voor 12 x 142 en 12 x 148 steekassen
- Moeren en bouten
- Inbussleutel

Artikelnummer SBV596
Fabrikantcode WFBKTR4
EAN-code 0853988006522
Merk Wahoo Fitness
Kleur Zwart