Algemeen

Steeds meer laptops en tablets hebben de nieuwe USB-C aansluiting. Dit biedt vele voordelen, maar een USB-C aansluiting betekent ook dat alle oude apparaten en gadgets die geen USB-C aansluiting hebben niet meer zonder een adapter gebruikt kunnen worden. Om je te helpen begrijpen hoe je bijvoorbeeld een extern beeldscherm op je MacBooks / iMacs kunt aansluiten, hebben we dit blogbericht gemaakt om je op weg te helpen! Van HDMI tot USB-C adapters en zelfs gadgets die je helpen het meeste uit je laptop te halen, je vindt hier alles. Lees verder voor meer informatie.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Noël van Domburg

Digitaal leren op scholen

15 okt. 2020 09:58:56

Digitalisering en digitaal onderwijs worden steeds belangrijker, zeker in tijden zoals met COVID-19. Digitaal onderwijs heeft voordelen zoals toegang tot tijd- en plaatsonafhankelijk lesmateriaal, gevarieerd onderwijs, actieve deelname van de leerlingen, verhoogde leer- en onderwijssnelheid en een hogere motivatie van de leerlingen. Maar de implementatie van het digitale onderwijsconcept is voor veel scholen en universiteiten een grote uitdaging. Ook het onderhoud en de zorg voor de benodigde apparatuur kan vaak een afschrikkend effect hebben.

In deze blogpost verduidelijken de experts van SB Supply alle dringende vragen over de onderwerpen digitalisering en digitaal onderwijs.

Lees meer

Denk je eraan om een GPS-tracker te kopen om je waardevolle spullen te lokaliseren? Dan ben je bij de juiste blogpost gekomen! We gaan samen ontdekken hoe je de bewegingen en routes van je kinderen gemakkelijk kunt volgen, je voertuigen kunt lokaliseren in geval van diefstal of wilt weten waar je huisdier is als hij verdwaalt is of wegblijft...

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Kirsten Buitenkamp

Voor de huidige zorgverleners zijn er technologieën die GPS-locatiemogelijkheden hebben voor ouderen en mensen met dementie of de ziekte van Alzheimer. Ze maken het gemakkelijker en sneller om een persoon te lokaliseren die rondzwerft. Een zeer groot aantal GPS-trackingapparaten werkt met cellulaire technologie, zodat ouderen met de ziekte van Alzheimer bijna overal via toepassingen kunnen worden gelokaliseerd.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Kirsten Buitenkamp

Wat is een hartslagmeter precies?
Hartslagmeters geven direct feedback over je activiteiten, zodat je aanpassingen kunt maken om het maximale uit je training te halen.

Het doel is om een maximaal effect te bereiken door te oefenen in je doelhartslagzone. Volgens professionals moet de streefhartslag van een persoon met een matige lichamelijke activiteit tussen 50% en 70% van zijn of haar maximale hartslag liggen.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Kirsten Buitenkamp

De Wahoo Elemnt Roam is de nieuwste GPS-fietscomputer van Wahoo. Hoewel hij is uitgerust met nieuwe navigatiefuncties en een nieuw kleurendisplay, is de Roam het hart van zijn microprocessor an Elemnt (Elemnt is de eerste GPS-fietscomputer die door Wahoo is ontwikkeld).

Voor het geval je niet zeker weet welk apparaat het meest geschikt is voor jou fiets, hebben we de meest populaire GPS-fietscomputers vergeleken. Om je te helpen het apparaat te kiezen dat het beste bij je past.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Kirsten Buitenkamp

Tablets in de zorg

3 apr. 2020 09:21:11

Tablets zijn vandaag de dag onmisbaar in ziekenhuizen, klinieken, enz. Ze kunnen worden gebruikt voor efficiëntere en snellere gezondheidszorg. Het is een technologisch wonder dat dat de noodzaak van papier overbodig maakt, waardoor de kosten worden verlaagd en de toegang tot belangrijke gegevens overal en elk moment beschikbaar is.

Maar hoe kun je tablets op een eenvoudige, veilige en efficiënte manier in de zorg gebruiken?

Lees meer

Oblumi Tapp thermometer

30 mrt. 2020 14:53:14

De Oblumi Tapp is een digitale infrarood thermometer die je op vele manieren helpt. De Oblumi Tapp werk heel eenvoudig wanneer hij op jouw smartphone is aangesloten. Dit product is een échte familie thermometer omdat hij te gebruiken is doormiddel van de smartphone en zo kan iedereen er gebruik van maken. De thermometer is klein van formaat en komt in een handig etui, neemt net zo weinig plek in als een fobspeen en is net zo licht als een slabbetje, zo is hij makkelijk mee in de tas te nemen. 

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Loesje Huijbregts

Creëer de beste thuiswerk omgeving

17 mrt. 2020 17:15:39

Thuiswerken klinkt altijd zo paradijselijk: geen wachtrij voor de koffiemachine op kantoor en geen vervelende baas die om de vijf minuten over je schouder mee kijkt of je alles nog wel goed doet. Het enige nadeel aan thuiswerken is dat je wel ongelooflijk georganiseerd moet zijn om thuis te werken, anders ontstaat er al snel chaos. Maak je geen zorgen, de SB Supply Home Office gids biedt je alle informatie die je nodig hebt!

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Sam Verhoeven

Tegenwoordig maken Powerpoint-presentaties en keynotes deel uit van het dagelijks studenten- en bedrijfsleven. Niks is erger dan problemen met je device terwijl je in een belangrijke meeting zit. Om deze goed te laten verlopen, is er goed geluid en beeld nodig. Een goede HDMI / VGA-kabel is hierbij een onmisbaar accessoire. ADAM Elements heeft de perfecte accessoires voor deze situaties!

Lees meer
Item 1 tot 10 van 130